Sportbladet

Fyrans snack om kossor var snyggt

SPORTBLADET

Skräckfilmerna ”Fredagen den trettonde” och ”Terror på Elm Street”, ni kan slänga er i väggen hela drösen! I går var det Sorin, Pineda och framför andra Osorio som tog över rysarrollerna i rutan. För vad kan bli mer spännande i tv än straffar? Mexiko och Argentina gjorde upp i för-VM i går kväll och jag mådde illa.

Led även av lätt andnöd, tryck över bröstet och ståpäls bara av att titta på det. Och när Staffan Lindeborg och Glenn Strömberg blir lite statistikgalna njuter jag för fulla muggar. Spännande och orättvist och det är kanske det som gör det hela lätt bitterljuvt.

???

Så över till den svenska fotbollen. Skillnaden är ju vanligtvis milsvid. I?går var det ljusår mellan det internationella och det nationella. När vi fick se inslaget i TV4 från Söderstadion så trodde jag ett ögonblick att det var stillbilder de visade. Inget ni kan göra Fyran, Bajen och Gif är syndabockarna. Dagar som dessa måste det vara jobbigt att vara sportredaktör i tv-kanalerna. När man dessutom får ta en stor slev av Anders Linderoths förvisso berättigade frustration, då kan det ju inte vara någon hejd på eländet. Frågan, om han kommer att fortsätta träna Hammarby säsongen ut, är ju helt berättigad. Det får man som tränare ta när hela laget gör en så usel insats.

???

Roligare var det att se inslaget om Gefles bondespelande Daniel Bernhardsson i TV4. Äntligen hade man placerat en spelare där man inte förväntade sig att se honom. I ladan. Som jag tidigare nämnt, brukar ju spelare inte ofta vara allt för tal­föra när de ska snacka prestationer. Bättre då att möta dem i andra sammanhang och kanske där komma in på ämnet. Patrick Ekwall och Johan Fredholm hälsade på Bernhardsson på hans bondgård där han stod och kelade med kalvarna. Och så snackade de fasta

situationer och kosituationer. Snyggt.

Karin Schmidt

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet