Alpint

”Rädd att jag skulle åka fast för dopning”

Av: 

Malin Wahlberg

SPORTBLADET

VM-hoppen om uppladdningen med ”marijuanamannen”

Svenskduon Anna Swenn-Larsson och Sara Hector.
Svenskduon Anna Swenn-Larsson och Sara Hector.

BEAVER CREEK. Sara Hector och Anna Swenn-Larsson laddade inför VM i Denver.

Då blev alpinstjärnorna utkastade från ett gym och skjutsade av ”marijuanamannen”.

– Jag blev lite rädd att jag skulle åka fast för dopning, säger Hector.

De alpina damerna valde att ta ett break under uppladdningen inför VM i Vail/Beaver Creek. Maria Pietilä Holmner och Jessica Lindell Vikarby åkte till Los Angeles, medan Frida Hansdotter, Sara Hector och Anna Swenn-Larsson åkte till Denver.

Där fick VM-truppens yngsta åkare ett rejält äventyr.

– Jag och Sara hade en del upptåg för oss. Vi skulle hälsa på min kompis som går på college utanför Denver, men det var ganska svårt att ta sig dit. Kollektivt skulle det typ ta två timmar och taxi skulle kosta hur mycket som helst så då tog vi den här Uber-appen och då kom det en ganska seg man som rökte  marijuana. Han rökte tre gånger om dagen och rökte ungefär sju gram i veckan, så det var lite speciellt. Sara trodde att hon var hög där bak, fast det var absolut inte så. Hon hittar ju på det, berättar Swenn-Larsson och fortsätter:

Utkastade från gym

– Han rökte inte i bilen, men Sara trodde att hon kände lukten så det var en väldigt speciell resa och han var väldigt seg. Det tog en och en halv timme men skulle ta en halv. På vägen hem visste han inte om han åkte west eller east, men vi kom fram i alla fall.

Hector skrattar när ”marijuanamannen” kommer på tal.

– Marijuanamannen ja, jag blev lite rädd att jag skulle åka fast för doping eller något, ler hon.

Men det slutade inte där för Sverige VM-hopp. Swenn Larsson fortsätter:

– Sedan blev vi utkastade från gymmet för att vi inte var atleter på college och då fick man inte gymma där. Sen gick vi till ett annat gym och då fick vi inte komma in för att vi inte gick på college, men man fick komma in om man hade en vän så då sprang jag och Sara runt och försökte hitta en vän. Vi fick en asiatisk vän till slut och kom in. Så det var väldigt kul resa.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Alpint