”OS-krönikan den sämsta någonsin”

SPORTBLADET

Läsarnas egna mejl om sport i tv

Holmgren bäste kommentatorn

Bäste komentatorn är Niklas Holmgren Canal plus och den sämste är Glenn Hysén, TV3, för att han inte ens visste hur man uttalar Beckham. Han sa Backham...

Jonathan

Varför så få ishockeymatcher?

Tycker säsongskortet är en utmäkt ide. Men varför så få hockeymatcher? Vissa kvällar är det bara en match.

Sedan tycker jag man måste ta tag i den dåliga rapporteringen från de matcher man inte sänder. Plinget i rutan fungerar sällan men målrapporteringen fungerar i radio och på matcharenorna så kommentatorerna har resultat att rapportera när inte plinget fungerar.

Leif

Intressant att se om basket visas

Det skall bli oerhört spännande och se om några av våra tv-kanaler kommer att visa någon basket. Nu måste SVT och 24 samt TV4 visa något annat än vedhuggning och benkapning.

The man

Granqvist – bäst på ett helt sekel

Lasse Granqvist är ju århundradets bästa komentator, utan tvekan. Ge honom alla uppdrag i fortsättningen.

Jonas Carlsson

Dåligt av UPC att inte förlänga

Helt otroligt att UPC valt att inte förlänga sitt kontrakt med Eurosport.

Nu tvingas man ha Viasat Sport som enda sportkanal och den kanalen visar nästan ingenting bra. Borta är sköna veckoprogram som Eurogoals och följandet av tysk-österriskiska backhopparveckan. I stället har man bowling, tractorpulling, tjurridning, poker och fiske att kolla på i Viasat Sport, yippie.

Hur ska man klara sig utan månadens snyggaste mål? Utan franska öppna, US Open, Australian Open, Tour de France, alpina världscupen och alla andra stora sport-evenemang som bara Eurosport är vettiga nog att visa?

UPC borde byta namn till SIP, struntar i sporttittarna, för det är det enda namn som passar dem. I en värld där sportutbudet i TV blir allt större går UPC emot strömmen bara för lite pengars skull, pengar de kunde tjänat in på att skrota andra onödiga kanaler. Nä, nu känner man för att flytta till ett område där kabeltv-bolaget har vett nog att inneha en av de bästa och mest klassiska kanalerna i tv-utbudet.

RC

OS-krönikan – sämst någonsin

Här sätter man sig ner för att minnas OS i Aten i sommar och hoppas på en bra sändning. Men vad får man se? Jo, ett väldigt hoppande mellan dom olika grenarna.

Ena stunden är dom på löpnig, nästa är dom i simbassängen för att sen tillbaka till samma löpning. Hit och dit i en salig blandning. Man får ju ingen sammanhållning av det hela. Nej det är nog den sämsta årskrönikan som jag har sett. Få se nu om idrottskrönikan blir likadan. Jag säger bara det, skärpning tv-sporten.

Lennarth C Johansson, Borlänge