”Han pratade illa om henne – dessutom är han kapabel till vad som helst när stoltheten såras”

SPORTBLADET

De var det perfekta paret.

Men verkligheten var en annan.

På Valborgsmässoafton blev skidstjärnan Corinne Rey-Bellet ihjälskjuten.

Det är nästan exakt fyra år sedan den schweiziska VM-medaljören i störtlopp, Corinne Rey-Bellet, gifte sig med sin drömman, investeraren Gerold Stadler, 33.

- Äktenskapet är ett löfte för livet, sa den förra skidstjärnan då.

Hon hade stora skadeproblem och valde att avsluta sin karriär för tre år sedan, strax där efter föddes parets son Kevin.

Eter ett par år försvann lyckan ur äktenskapet. Hon studerade alternativ medicin och kinesiologi, vilket förändrade hennes sätt att se på livet.

Något gick snett

Han hade en helt annan åsikt.

- Att stabiliteten mellan dem försvunnit syntes redan förra hösten, säger en källa till tidningen Blick.

- Han utnyttjade hennes berömda namn för att få fördelar inom jobbet. Han pratade ofta illa om henne, han har mycket kvar att lära. Dessutom är han kapabel till vad som helst när hans stolthet sårats.

De många diskussionerna ledde till att hon för tio dagar sedan bröt upp ur relationen.

När ex-maken kom på besök på valborgsmässoaftonen var det något som gick fel. Gerold Stadler misstänks ha skutit ihjäl sin före detta fru, hennes bror och skottskadat svärmodern.

"Kan inte vara sant"

- Jag har ännu inte fattat det, att min före detta lagkamrat Corinne har skjutits till döds. Det kan inte vara sant. Det är en stor chock, säger världsmästarinnan i storslalom från 2001, Sonja Nef, till Blick.

- Alla i skidlaget var eniga, kärleken till "Gery" förändrade henne och gjorde henne mer öppen. Vi var säkra på att det var bra för henne.

Men verkligheten var en annan.

Anna Andersson ([email protected])

ARTIKELN HANDLAR OM

Alpint