The Maulers svar: ”Jag vill inte ens läsa det”

Publicerad:
Cormier och Gustafsson – inte bästa vänner.
Cormier och Gustafsson – inte bästa vänner.

SPORTBLADET

Daniel Cormier antydde att Alexander Gustafsson fejkat sin skada.

Nu har den svenske UFC-stjärnan svarat.

– Hans ord gjorde min kväll, säger ”The Mauler”.

Att Alexander ”The Mauler” Gustafsson och Daniel ”DC” Cormier inte är några bästa vänner är ingen hemlighet.

MMA-fajterna har vid upprepade tillfällen hamnat i dispyt efter att de båda drabbades samman 2015 och då drog amerikanen det längsta strået.

Sluta spring iväg och fajtas mot mig i stället”, skrev ”The Mauler” till Cormier sedan det stod klart att Cormier skulle flyttas upp från lätt tungvikt till tungvikt.

– Han (Gustafsson) är sanslös. Han fortsätter snacka som att han förtjänar något. Jag brukade gilla honom, men nu står jag inte ut med honom, svarade Cormier någon månad senare.

”Det gjorde min kväll”

Och efter att The Mauler i går tvingats ställa in UFC-galan i Los Angeles kom ny kritik från Cormier.

Jag respekterar dig som fajter och kommer alltid vara tacksam över fajten i oktober 2015. Men du och jag kommer aldrig att mötas i oktagonen igen. Jag är besviken över vem du har blivit”, skrev Cormier och antydde att Gustafsson fejkat sin skada.

Nu har The Mauler svarat i ”Ariel Helwani’s MMA Show”, enligt ESPN.

– Jag har inte läst hans meddelande utan bara hört talas om det. Jag vill inte ens läsa det och har inget svar utan han får skriva vad han vill. Allt jag kan göra är att bevisa att han har fel. Hans ord motiverar mig och det gjorde faktiskt min kväll. Jag vill inte sitta här och svara honom, i stället ska jag visa honom att han har fel, säger Gustafsson.

”Långt ifrån slut”

Samtidigt berättar MMA-stjärnan att skadan håller honom borta i ett par veckor, men vill inte berätta exakt vad det rör sig om.

– Det här är frustrerande och mitt team har fått lugna mig. Det är något som håller mig tillbaka hela tiden och av någon anledning har jag svårt att ta mig till mållinjen och själva matcherna. Men jag kommer att komma tillbaka, det lovar jag. Jag är långt ifrån slut, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE