Partyattacken mot stjärnorna

Båstads sportchef i fränt utspel mot ”Chippen” och Ljungberg

Skuggar tennisen menar Båstads sportchef om Christian ”Chippen” Wilhelmssons och Fredrik Ljungbergs partajande i Båstad.
Skuggar tennisen menar Båstads sportchef om Christian ”Chippen” Wilhelmssons och Fredrik Ljungbergs partajande i Båstad.

De svenska landslagsstjärnorna i fotboll får kritik för sitt festande.

– Det vore kul om Ljungberg, Chippen och allt vad de heter kunde komma hit för tennisens skull i stället för att bara festa. De gör så att tennisen får mindre fokus, säger Thomas Johansson, sportchef för Swedish Open i Båstad.

Swedish Open i Båstad avslutades i dag.

En tennisturnering? Eller ett stort party för rika brats?

Det ena utesluter inte det andra, men turneringens sportchef Thomas Johansson hade gärna sluppit festandet.

– Folk går in och ut ur arenan och det hela blir som ett nöjesfält mer än att folk kommer hit för att se bara på tennis, säger han till Dagens Nyheter.

”Fel fokus”

Johansson är annars nöjd med turneringen som helhet. Men han kan inte hålla sig från att dela ut en känga till kändisarna som festar och ”stjäl” uppmärksamhet från tennisen.

– Det blir helt fel fokus. Visst, det är skitkul att kändisarna kommer hit, men kom hit för att se på tennisen och inte för att bara festa, ”Chippen” och Ljungberg och allt vad de heter, säger han.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN