The Maulers fina ord till ofödda dottern

Foto: TT
SPORTBLADET

Alexander Gustafsson ska bli pappa.

Nu berättar MMA-stjärnan om rädslan inför att bli pappa.

”Det skrämmer mig, men på ett bra sätt. Det är inte bara rädslan för när barnet blir fött om ca 2 månader, utan det är hela känslan”, skriver han på Facebook.

För två månader sedan gick MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson och flickvännen Moa Johansson ut med beskedet att de ska bli föräldrar i vår.

”I april blir vi föräldrar till den här lilla flickan”, skrev Moa Johansson på Instagram.

”Skrämmer mig – på ett bra sätt”

Och nu skriver The Mauler för första gången om det kommande föräldraansvaret.

Under projektet ”att våga vara sårbar” berättar 29-åringen om rädslan inför att bli pappa för första gången.

”Något som väcker rädsla hos mig nu är att jag ska bli pappa för första gången. Det skrämmer mig, men på ett bra sätt. Det är inte bara rädslan för när barnet blir fött om ca 2 månader, utan det är hela känslan: Det livslånga ansvaret. Kommer jag bli en bra pappa samtidigt som jag kommer vara en bra vän, kommer jag ALLTID kunna var där när mitt barn behöver mig, hur ska jag kunna skydda mitt barn mot allt ont och jobbigt i världen så det känner sig tryggt? Hur kan jag lära mitt barn att man ska vara snäll och go men samtidigt självsäker och stark i sig själv?”, skriver The Mauler på Facebook.

”Ser fram emot att se dig”

29-åringen skriver att det enda som skrämmer honom i MMA-buren är att förlora och att han är rädd för förändringen som komma skall.

”Innerst inne vet jag att ”har så många föräldrar innan mig klarat det, så ska jag se till att klara det också”. Men just nu är det den tanken som gör mig mest rädd, men jag är säker på att jag kommer övervinna även den rädslan. Min lilla söta Ava, pappa ser fram emot att se dig om 2 månader och lovar att spendera resten av livet att älska dig och vara där för dig.”

ARTIKELN HANDLAR OM