Rasade ihop efter semifinalen: ”Jag jublade lite för hårt”

Magnus Muhrén
Magnus Muhrén

Sandvikens tränare Magnus Muhrén svimmade av efter den avgörande semifinalen mot Hammarby.

När han var på väg ut på isen för att fira segern vek sig benen för bandylegendaren.

– Någonstans på vägen där fick jag någon form av blodtrycksfall eller så, det sjöng till i huvudet och det blev bara gelé av allting, säger han till Bandypuls.

Sandviken vann den sista och avgörande semifinalen mot Hammarby med 3–2, och nu väntar final mot Edsbyn.

I det vilda firandet efter avancemanget sprang Sandvikens tränare Magnus Muhrén ut på isen för att krama om sina spelare.

Då föll han handlöst till marken.

– Jag lever mig med i matchen så mycket och när det blir mål så jublar jag ju så jag i stort sett tappar luften. Jag föll ned på knä och hann tänka några tankar att det är över nu, säger han till Bandypuls.

”Snurrade till i kolan”

Han säger att det inte är första gången som han svimmar av i idrottssammanhang. Han har lågt blodtryck, och blir lätt överväldigad när resultatet går hans väg.

– Det är mer min personlighet, jag lever mig in väldigt mycket och jag jublade lite för hårt helt enkelt, och har varit spänd och nervös under lång tid också naturligtvis. Jag har ingen aning egentligen vad som hände, men jag tror att det var ren överglädje. Det snurrade till i kolan, säger han.

Magnus Muhrén hämtade sig snabbt efter fallet och håller nu på att förbereda Sandviken inför lördagens bandyfinal mot Edsbyn, på Studenternas i Uppsala.

– Vi har allt att vinna, vi har gjort en extremt bra säsong så här långt, men vi vill absolut sätta pricken över i:t, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.