Sandvikens AIK Bandy

Rasade ihop efter semifinalen: ”Jag jublade lite för hårt”

Av: 

Daniel Sörensen

Magnus Muhrén
Magnus Muhrén

SPORTBLADET

Sandvikens tränare Magnus Muhrén svimmade av efter den avgörande semifinalen mot Hammarby.

När han var på väg ut på isen för att fira segern vek sig benen för bandylegendaren.

– Någonstans på vägen där fick jag någon form av blodtrycksfall eller så, det sjöng till i huvudet och det blev bara gelé av allting, säger han till Bandypuls.

Sandviken vann den sista och avgörande semifinalen mot Hammarby med 3–2, och nu väntar final mot Edsbyn.

I det vilda firandet efter avancemanget sprang Sandvikens tränare Magnus Muhrén ut på isen för att krama om sina spelare.

Då föll han handlöst till marken.

– Jag lever mig med i matchen så mycket och när det blir mål så jublar jag ju så jag i stort sett tappar luften. Jag föll ned på knä och hann tänka några tankar att det är över nu, säger han till Bandypuls.

”Snurrade till i kolan”

Han säger att det inte är första gången som han svimmar av i idrottssammanhang. Han har lågt blodtryck, och blir lätt överväldigad när resultatet går hans väg.

– Det är mer min personlighet, jag lever mig in väldigt mycket och jag jublade lite för hårt helt enkelt, och har varit spänd och nervös under lång tid också naturligtvis. Jag har ingen aning egentligen vad som hände, men jag tror att det var ren överglädje. Det snurrade till i kolan, säger han.

Magnus Muhrén hämtade sig snabbt efter fallet och håller nu på att förbereda Sandviken inför lördagens bandyfinal mot Edsbyn, på Studenternas i Uppsala.

– Vi har allt att vinna, vi har gjort en extremt bra säsong så här långt, men vi vill absolut sätta pricken över i:t, säger han.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Champions League i höst – skaffa ditt CMore-konto här – skaffa ditt CMore-konto här

C More

Publisert:

LÄS VIDARE

Vändningen fullbordad – Edsbyn till SM-final

ÄMNEN I ARTIKELN

Sandvikens AIK Bandy

Magnus Muhrén

Hammarby IF Bandy

Bandy