Titta, Sportbladet slog nytt rekord!

avMartin Tolén

Publicerad:
Uppdaterad:

Fler unika mobilläsare än någonsin förra veckan

Sportbladet gör succé igen.

Förra veckan slog sajten nytt rekord med 2 619 427 stycken unika mobilläsare.

– Svenska folket vet var de får den bästa sportläsningen – det är på de rosa sidorna, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

Sportbladet har slagit nytt rekord.

Förra veckan hade vi, tack vare er läsare, 2 619 427 stycken unika mobilläsare och slog därmed ett rekord från november 2015 när 2 508 883 stycken unika mobilläsare hittade in på sajten.

”Den bästa sportläsningen”

Med krönikor, nyheter, tv, bloggar, poddar, EM-biblar och sociala medier har fler läsare än någonsin hittat in på Sportbladet.

– Svenska folket vet var de får den bästa sportläsningen, största stilisterna, vassaste analyserna och den bästa upplevelsen. Det är på de rosa sidorna, sajten och överallt i den rosa världen som bara växer och växer, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

Under fotbolls-EM i Frankrike har du med hjälp av våra reportrar och krönikörer kunnat följa Blågult, Peter Wennman har tagit rygg på Roy Hodgsons England och Robert Laul har specialbevakat Lars Lagerbäcks Island där den dagliga Snapchat-storyn varit en av höjdpunkterna.

– Våra utsända och alla inblandade på redaktionen har gjort det fantastiskt. Vi har aldrig gjort mer, aldrig gjort det bättre och aldrig till nått ut till fler, säger Pontus Carlgren.

På plats på Camp Sweden

Under fotbolls-EM har Sportbladet även varit på plats på Camp Sweden för att följa de svenska fansen och levererat uppskattade inslag på plats från Frankrike.

– Förut satsade vi väldigt mycket på långa live-sändningar. Det har vi lärt oss att det är inte riktigt vad tittarna vill ha. Vi gör relevant, vass, snygg tv och fokuserar på våra extremt populära profiler och nyhets-tv, säger Pontus Carlgren.

Här brister det totalt för isländske kommentatorn!

Varning för gåshud!

Publicerad: