Lite glad att jag äntligen fick rätt

SPORTBLADET

Jag har just hört ryktena om vem som vann EPT i Köpenhamn, inte helt oväntat så blev det en svensk.

Vet inte hur många gånger jag förutspått svensk seger i EPT och andra större turneringar. Måste erkänna att jag känner mig lite glad över att jag äntligen fick rätt.

Det känns som en riktig lågoddsare som äntligen gick in.

Grattis Magnus Petersson. Nu har du tagit ett stort kliv och även om EPT fortfarande inte smäller lika högt som WSOP eller de mest prestigefyllda tävlingarna inom WPT så är EPT i dag en erkänd turnering i den internationella pokervärlden. Det är bara att se vilka spelare som anmäler sig för att förstå hur snabbt turneringen etablerat sig som en av världens främsta.

I Köpenhamn deltog spelare som Tom McEvoy och T J Cloutier bland andra, tidigare har jag själv, Joe Hachem, Dave Ulliot, Phil Ivey med flera valt att anmäla sig. EPT är stort! Du har vunnit en stor tävling nu Magnus, ta väl hand om det.

Håll huvudet kallt

Jag minns själv när jag vann WSOP hur det kändes. Jag såg egentligen ingen gräns på hur jag skulle kunna utvecklas både som spelare och människa när det gällde poker. Det var just det som fick mig att hålla huvudet kallt och välja en sponsordeal som jag kände mig bekväm med och som gav mig de förutsättningar jag ville ha. Jag hoppas att du gör detsamma.

Vill även passa på att gratulera min team kollega Elky till en hedrande andra plats, bra jobbat.

Förhoppningsvis ses vi i Monte Carlo för den stora EPT-finalen. Då skall jag visa att gammal är äldst, men jag unnar dig gärna att komma tvåa...

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker