Ronnie O'Sullivans dotter: ”Behöver inte hans pengar”

Taylor-Ann Magnus, 25, kommer aldrig visa upp sin dotter Zarah för morfar Ronnie O'Sullivan.

Hon lever långt ifrån den nyblivne världsmästaren.

– Sedan jag fick min dotter har jag tänkt: ”Jag vill verkligen inte ha den personen i mitt liv”, säger Taylor-Ann Magnus till Daily Mirror.

Taylor-Ann Magnus satt inte bänkad framför tv:n med den treåriga dottern Zarah när Ronnie O'Sullivan vann VM i snooker i Crucible Theatre förra veckan.

– Jag var 17 eller 18 år senaste gången jag såg honom och jag förlät honom inom mig, även om det inte ursäktar det han gjorde, säger Taylor-Ann Magnus till Daily Mirror.

Hon fortsätter berätta om relationen med sin pappa:

– De senaste åren har jag varit ganska glad. Jag har accepterat att han inte kommer vara där och jag är okej med det. Men sedan jag fick min dotter har jag tänkt: ”Jag vill verkligen inte ha den personen i mitt liv”.

Dottern om Ronnie O’Sullivan

Ronnie O'Sullivan är en av snookersportens självklara storstjärnor och har varit det under decennier. Han har dock problem utanför sporten – problem som bland annat kom fram i ljuset när hans okända dotter Taylor-Ann Magnus trädde fram i maj 2018.

Hon sa då till The Sun att Ronnie O’Sullivan hade varit ”en vidrig pappa” som lämnat henne på grund av hennes eget kokainmissbruk.

– Han ville aldrig ha mig, det gjorde han klart för mig, sa Taylor-Ann Magnus.

Ronnie O'Sullivan fick över sex miljoner kronor i prispengar för sin VM-seger. Taylor-Ann Magnus försörjer sig genom att jobba på en bilparkeringsfirma.

– Jag vill inte ha och behöver inte hans pengar, säger hon till Daily Mirror.

Ronnie O’Sullivan.
Ronnie O’Sullivan.
Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

Ämnen i artikeln