Donald Trump

”Han kommer ställa till med ett riktigt helvete”

Av: 

Moa Berander

Suzann Pettersen och Donald Trump.
Suzann Pettersen och Donald Trump.

SPORTBLADET

Suzann Pettersen har, genom golfen, lärt känna Donald Trump.

I det norska tv-programmet Lindmo pratar hon om relationen till den amerikanska presidenten.

– Om han förlorar valet tror jag att han kommer ställa till med ett riktigt helvete, säger hon.

Suzann Pettersen, 39, gratulerade Donald Trump, på Twitter, till valsegern för fyra år sedan. Hon kallade honom då för ”min vän”. När hon nu gästade det norska tv-programmet Lindmo, med det amerikanska valet stundande, fick hon frågor om den sittande amerikanska presidenten.

– Jag vill ju säga att det du ser på tv i dag, är precis han jag träffade för 15 år sedan. Han är sig själv väldigt lik. Det är väldigt få jag känner som gillar sig själva mer än han gör, säger hon i programmet, som sänds på NRK på fredagskvällen.

”King-kong”

Hon vågar inte själv gissa hur det kommer gå i valet, men hon kan gissa hur Trump kommer reagera, oavsett om han eller Joe Biden vinner.

– Gud vet vad som kommer hända om en vecka. Det kan egentligen gå båda vägar. Skulle det gå hans väg, så tror jag det blir ”king-kong” för honom. Skulle det inte göra det, så tror jag att han kommer ställa till med ett riktigt helvete.

”Oavsett hur långt ut i skogen han slår”

Norska tidningen VG intervjuade Pettersen 2018 och även då ställdes det frågor om Trump. Hon berättade bland annat att han fuskar mycket på golfbanan.

– Jag vet inte hur han är i affärer. De säger att om du fuskar i golf, så fuskar du med affärerna. Det som är säkert är att han betalar sin caddie bra, för oavsett hur långt ut i skogen han slår bollen, så ligger den mitt på fairway när vi kommer dit, sa hon då.

Suzann Pettersen avslutade golfkarriären under 2019. Hon har som bäst varit tvåa på världsrankingen.

ANNONS EXTERN LÄNK

BARA TIMMAR KVAR! Skaffa ett nytt HBO Max-konto här och få 50 % rabatt – livet ut! HBO MAX

HBO Max

Publisert:

LÄS VIDARE

Norskan i tårar – efter jättedramat

ÄMNEN I ARTIKELN

Donald Trump

Joe Biden

Golf