Galna pokervinsten: 320 miljoner kronor

Kontroversielle playboyen: ”Jag är fucking Bill Gates”

Lyxbilar, vapen och lättklädda modeller.

Playboyen Dan Bilzerian, 33, är en av pokervärldens mest kontroversiella personer – och enligt honom själv också den mest vinnande någonsin.

– Jag har vunnit över 50 miljoner dollar på poker. Vilken fucking annan spelare har gjort det?, säger han.

Dan Bilzerian är en minst sagt kontroversiell person som på kort tid blivit en av pokervärldens mest omskrivna. Inte minst tack vare hans Instagram-konto, ett konto som snuddar vid en miljon följare, som vecka ut och vecka in tapetseras med bilder från hans lyxliv.

Vinner klart mest

I klartext betyder det snabba bilar, lättklädda modeller, mängder av vapen och enorma högar med kontanter, pengar som är allt som oftast pokerrelaterade.

Dan Bilzerian är med andra ord en man vars liv många är intresserade av att följa. Och nu har All In Magazine gjort slag i saken och börjar producera en rörlig serie kring mångmiljonären och hans spektakulära liv, första avsnittet ser du här ovan.

Här konstaterar Dan Bilzerian bland annat att han inte ser sig själv som en särskilt bra pokerspelare jämfört med de allra bästa, men att han trots det är den som vinner klart mest pengar.

"En farmarlagsspelare"

– Det är svårt att säga (hur bra jag är). Ska jag värdera mig själv rent sportsligt så skulle jag vilja säga att jag i baseball-termer är en farmarlagsspelare. Men jag spelar med folk som är ännu sämre. Pratar man däremot om poker som business är jag fucking Bill Gates. Jag har vunnit över 50 miljoner dollar (320 miljoner kronor) på poker. Vilken fucking annan spelare har gjort det?, säger han.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN