Stjärnan står utan bil

Publicerad:
Uppdaterad:

...men nu anklagas Danica Patrick för en pr-kupp

Foto: Foto: AP
billös Åtta dagar till premiären av Indy 500. Då står Danica Patrick utan bil.

Danica Patrick planerar att köra Indy 500.

Men hennes bil är borta.

Den stals natten mellan måndag och tisdag.

Den helt absurda historien kommer från USA och Andretti Green Racings workshop.

Där förbereder stallet bilarna för Indy 500 som avgörs i Indianapolis den 24 maj och träningen inför tävlingen börjar redan nästa vecka.

Men storstjärnan Danica Patrick står utan bil.

Den stals natten till tisdag.

Över hela internet

I alla fall enligt den övervakningsvideo som cirkulerar på internet och den kommentar som delägaren Ken Green ger till motorsporttotal:

– Jag är enormt besviken över att videon nu finns på internet, det betyder att vi störs i våra förberedelser inför det 93:e Indianapolis 500.

– Vi har kontakt med de personerna som syns på videon och vi gör framsteg och hoppas att vi kan få tillbaka bilen i tid för de första träningarna inför Indy 500. Just nu kan vi inte ge någon ytterligare information.

Övervakningsvideon från stallet visar hur en vit lastbil kör ända fram till fabriken och hur två svartklädda personer springer ut och öppnar först lastutrymmet på lastbilen och sedan dörren till fabriken. Därefter rullar de in Danica Patricks IRL-bil med nummer sju i lastbilen och bär med sig ett antal andra delar till bilen in i lastbilen innan de kör i väg från platsen.

”Det är ett skämt”

Det spekuleras nu i om filmen är äkta eller om det är ett practical joke att få upp intresset inför årets störsts stora IRL-händelse – Indy 500 i Indianapolis. Indianapolis Star skriver att de fått bekräftat av en teammedlem att historien är ett skämt, men att flera av teamets medarbetare är övertygade om att bilen är stulen eftersom ett flertal lås skadades i samband med ”rånet”.

Kvalet till Indy 500 inleds den 9 maj.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport