Poker

Svenska mästare klara för Pokerfinnkampen

Av: 

Minimedia

Jim Baas

Svenska mästare spelar Pokerfinnkampen Carl-Johan Geijer och Ola Brandborn är klara för spel i årets upplaga av tävlingen.

Svenska mästare spelar Pokerfinnkampen Carl-Johan Geijer och Ola Brandborn är klara för spel i årets upplaga av tävlingen.

SPORTBLADET

I april är det dags för drabbning igen – då möts finländare och svenskar i årets första deltävling i Pokerfinnkampen. Två svenska mästare är redan klara för att representera det blågula landslaget.

Precis som tidigare hålls tävlingen på Casino Reval Park i Tallinn. Redan nu har fem nätsajter anmält sitt intresse som sponsorer, och fler väntas ansluta inom kort. Hittills är det Betway, Paf och Potraiser som är med av de tidigare sponsorerna, och så två nykomlingar – Expekt och Celebpoker.

– Roligt att konstatera att intresset bara växer för Pokerfinnkampen, säger Lars Kollind, VD för Vegas Group som är en av arrangörerna bakom evenemanget.

Geijer och Brandborn

Med dessa sponsorer är också två tidigare svenska mästare klara: Carl-Johan Geijer, som spelar för Potraiser och fjolårsmästaren Ola Brandborn, som spelar för Betway.

Geijer vann SM:s main event (huvudturnering) 2007 medan Brandborn tog över den titeln i fjol.

Den som vill vinna sig en plats för att utmana dessa mästare och – inte minst – finnarna som vann en knapp lagseger i fjol, kan hålla utkik på sponsorernas sajter för förmånliga satelliter. Potraiser skickar också bland andra Helena Forssell.

Spelas vid tre tillfällen

Första deltävlingen hålls 25–26 april. Övriga två tävlingar kommer att hållas den 5–6 september och 14–15 november.

Det är inte bara de absoluta stjärnorna i varje land som spelar Pokerfinnkampen – vem som helst kan köpa in sig i turneringen där 100 spelare får representera respektive land. Med andra ord – 200 spelare får plats i startfältet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker