Ber om ursäkt

SPORTBLADET

Skällde på teamet – nu har Barrichello pratat ut med Ross Brawn

Rubens Barrichello skällde på teamet i Tyskland.

Nu ber han om ursäkt.

– Jag kunde lämna banan med mitt huvud högt, säger han.

Foto: Bett om ursäkt Rubens Barrichello har skrivit brev till alla i teamet. FOTO: AP

Efter Tysklands GP var Rubens Barrichello riktigt arg och han kritiserade sitt team, Brawn, inför internationell media. Han menade att det var teamet som såg till att han förlorade loppet.

”Frustrerande”

Nu säger han att han inte har någonting emot någon av teamets medlemmar.

– Jag sade vad jag sade och jag har pratat med dem, jag har pratat med Ross och jag kunde lämna banan med mitt huvud högt, säger han till Autosport.

– Jag pratade med Ross i veckan och när du kliver ur bilen är det problem ibland. Jag hade problem med att leda loppet under de första 15 varven och sedan sluta sexa. Det är frustrerande. Jag pratade med Ross i tisdags och han sade att han hört saker han inte gillade och han sade saker han inte borde ha sagt. Men nu har vi nya delar till bilen och han ville att jag skulle göra mitt bästa.

Skrivit brev till alla i teamet

Dessutom har Barrichello skrivit ett brev till alla i teamet och sagt att han inte har några problem med någon av medarbetarna personligen.

– Teamets respons var bra, de känner mig och vet att om jag hade haft problem med någon person så hade jag gått direkt till den personen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport

Formel 1