Vinn 6 miljoner – och en sprillans Lamborghini

Publicerad:
Uppdaterad:

Exklusiv chans för Aftonbladets läsare

Söndagsturneringarnas flaggskepp "Sunday Million" fyller fem år och det ska firas rejält.

Eller vad sägs om 32 miljon i garanterade prispengar, över sex miljoner till vinnaren och en Lamborghini Gallardo som bonuspris.

Nu kan du Aftonbladet-läsare kvala gratis – exklusivt på PokerStars.com.

Nej, det är inget skämt.

Den söndagen den 6 mars klockan 22.30 svensk tid är det femårsjubileum för klassiska "Sunday Million", den ultimata söndagsturneringen som spelas varje vecka på PokerStars.com.

Och det firas med en prispott som saknar motstycke.

PokerStars garanterar att fem miljon dollar eller 32 miljoner kronor hamnar i prispotten. Vinnaren får sanslösa en miljon dollar, drygt sex miljoner kronor – och en sprillans ny svart Lamborghini Gallardo LP560-4.

Kvala gratis med Aftonbladet

Vill du köper du naturligtvis in i turneringen som vanligt. Då kostar det 215 dollar. Men som Aftonbladet-läsare får du nu en unik chans att kvala in till jubileumsturneringen – alldeles gratis. Torsdagen den 3 mars klockan 20.10 spelas den första kvalturneringen med 10 gratisplatser som adderats av PokerStars.

Och klockan 21.00 samma kväll spelas ytterligare en kvalturnering med ett inköp på bara 11 dollar, där 20 Sunday Million-platser står på spel.

Turneringarna heter "Aftonbladet Sunday Million 5th Anniversary Freeroll Satellite" och "Aftonbladet Sunday Million 5th Anniversary $11 Satellite". Du hittar dem under fliken "Regional" i PokerStars-klienten och de är öppna enbart för svenska spelare.

Du får ytterligare chanser att kvala in för så lite som en dollar i någon av PokerStars satteliter som spelas dagligen fram till turneringsstart. Dessutom delas det ut 1 000 platser i specialsatteliten för 11 dollar som spelas en timme före huvudturneringens start, alltså klockan 21.30 den 6 mars.

Här kan du ta chansen.

PokerStars

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN