Modellens första seger – hos Ivey

SPORTBLADET

Christina Lindleys pokerkarriär fortsätter

Hon värvades till hårdsatsande företaget IveyPoker.

Nu har Christina Lindley tagit sin första turneringsseger.

– Jag ser redan fram emot att spela igen, skriver hon på sin Twitter.

Foto: Twitter
Christina Lindley har vunnit sin första seger för IveyPoker.

Hon har gjort sig känd som modell för tidningar som Maxim och Playboy. Ända sedan hon var 14 år gammal har Christina Lindley blivit flitigt anlitad för olika plåtningar.

Men nu har modellen inlett en ny karriär – som pokerspelare.

Nyligen värvades hon till Phil Ivey, som just nu hårdsatsar på sitt nya företag IveyPoker.

– Jag är glad över att få chansen som proffs hos Phil Ivey. Jag förväntar mig att detta kommer bli ett minnesvärt år för mig och alla andra fantastiska spelare i vårt team.

Vann sin första seger

Redan några veckor efter att hon presenterades hos Team Ivey kom Christina Lindleys första turneringsseger under Venetian Poker i Las Vegas.

Efter segern var hon mycket glad och tacksam över att hon har fått chansen att representera en av världens bästa pokerspelare, Phil Ivey.

– Jag vann...Jag lyckades vinna, det här är fantastiskt kul. Vill bara tacka IveyPoker för att jag har fått chansen och jag ser redan fram emot nästa tävling, skriver hon på Twitter.

Blev kär direkt

Christina Lindley har tidigare sysselsatt sig med flera andra projekt. Bland annat har hon varit författare och det var även under den tiden hon fastnade för pokern.

– När det inte fanns nått arbete som författare valde jag att åka tillbaks hem till min pappa och besöka honom. Då tog han med mig till ett casino där vi tillsammans spelade poker. Jag fastnade direkt och blev kär i spelet, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker