Exklusivt: Ny tidning från Sportbladet ute i butik nu

Niva om Zlatan, skid-VM-special & mycket mer

1 av 12
SPORTBLADET

Här är en glad nyhet för alla sportälskare.

Nu finns ett nytt modernt och exklusivt sportmagasin från Sportbladet.

Första numret av Inside innehåller bland annat ett jättereportage av Erik Niva och en superguide inför skid-VM.

Under många år har Sportbladet givit ut så kallade sportbiblar, temanummer inför stora mästerskap som OS och VM/EM i fotboll eller inför allsvenskan, SHL och internationella ligafotbollen.

Dessa har varit enormt populära.

Nu tar vi ytterligare ett steg för de riktigt sportälskande läsarna.

– Vi har Sveriges bästa sportskribenter, redaktörer, layoutare och fotografer. Nu samlar vi all denna kraft och kreativitet i ett nytt högkvalitativt magasin som kommer att ges ut i butik, men också med exklusivt material i ny modern digital form (för Plus Premium-medlemmar), säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

Första numret av Inside finns i butik fram tills 6 mars.

Innehåll i premiärnumret:

• Jättereportage av Erik Niva: vad blir arvet efter Zlatan Ibrahimovic? På Rosengård i Malmö är bilden av stadsdelens store son inte lika enkel längre: ”Säg inte att Zlatan är gud här ute, så är det inte längre.” Samtidigt har en ny generation svenska spelare växt upp som inte känner till en tid utan världsspelaren Zlatan – kanske har blågul fotbolls framtid aldrig sett ljusare ut.

Exklusivt hemma hos-reportage.
Guider dag för dag.

Superguide och reportage inför skid-VM som startar 22 februari. Alla tv-tider, snabbpresentation av favoriterna och svenska truppen, bangrafik samt landslagstränaren Ola Ravalds analys av varje tävling. Stor intervju med Stina Nilsson – och ett besök hemma i huset som Anna Haag och Emil Jönsson byggt.

• Monsteragenten Mino Raiola har spelare som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba och Romelu Lukaku i sitt stall. Jennifer Wegerup har följt hur pizzabagarens son klättrat till fotbollsvärldens topp, lindat media kring sina händer – och fått se miljonerna rulla in.

• SHL-veteranen Joel Lundqvist om känslan när man får spela med barndomsidolerna: ”Det var häftigt sitta i samma omklädningsrum.”

• Följ med till Per Bjurmans sport-New York: bästa tipsen för att skaffa biljetter plus guide till barerna och krogarna man inte vill missa.

• En legendar tackar för sig. Sportbladets fotograf Andreas Bardell följde isracingstjärnan ”Posa” Serenius sista tävlingsdygn.

• Reportage från Mallorca: norska tonåringar betalar över 100 000 kronor för ett år i semesterparadiset Alcudia. Sol, bad och skönt strandhäng? Nej, hit kommer jenter och guttar för att bli fotbollsproffs.

• Krönikor av Johanna Frändén, Marcus Leifby och Kalle Karlsson.

Och mycket mycket mer!

ARTIKELN HANDLAR OM

Skid-VM

Erik Niva

Fotboll

Malmö

Rosengård