”Tog en barstol och slog rakt i huvudet på mig”

Travkusken Josefine Ivehag misstänks ha blivit nedslagen på en bar av en tv-profil.

Som försökte fly innan vakter hann ifatt.

– Jag fick en stol rakt i huvudet, det är helt oacceptabelt, säger Josefine Ivehag till Sportbladet.

Händelsen inträffade på fredagskvällen på Bettans Bar i Tylösand. En tv-profil och travkusken Josefine Ivehag ska ha hamnat i en dispyt som eskalerade.

– Jag har blivit misshandlad. Först blev jag slagen med en handflata i ansiktet, jag vände mig då om och sedan fick jag en barstol rakt i huvudet. Jag blev otroligt chockad, säger Josefine Ivehag till Sportbladet.

Flera vittnen såg vad som hände.

– Det gick så jävla snabbt, det hände precis framför mig. Jag pratade med en kompis i kön till toaletten och så såg jag hur Josefine gick ner i backen och hörde något glas krossas. Sedan såg jag hur tv-profilen sprang från platsen, berättar ett vittne.

”Ska till akuten”

Vakter kom ifatt tv-profilen som omhändertogs av polis. Ivehag har förhörts av polis men har än så länge inte lämnat in någon polisanmälan.

– Jag har fått en bula och ska åka in till akuten i morgon (läs lördag). Det känns okej med mig men jag är otroligt chockad över agerandet, man beter sig inte så.

Sportbladet har varit i kontakt med tv-profilen som har avböjt att kommentera.

 Josefine Ivehag.
Josefine Ivehag.
Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN