Stjärnan rånad av två kvinnor – till värde av 5 milj

Av: Emil Eiman Roslund

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Omar Vega / TT NYHETSBYRÅN

NFL-stjärnan Le’Veon Bell blev rånad i hemmet.

Men kunde inte förklara för polisen vad de två misstänkta kvinnorna hade för kläder.

– De hade inga kläder när jag lämnade dem i sängen, sade Bell till larmcentralen enligt TMZ.

I slutet av maj rånades New York Jets nyförvärv Le’Veon Bell. Han hävdade att pengarna, kläderna, skorna och juvelerna som stals hade ett värde av totalt en miljon dollar, motsvarande 9,4 miljoner kronor, medan polisen har värderat det till 4,9 miljoner kronor.

Två kvinnor, som Bell till polisen beskrev som sina flickvänner, misstänks för rånet, en duo som Bell hade lämnat kvar ensam i sitt hem i närheten av Miami.

”De ignorerade mig”

Några timmar senare när han kom tillbaka från gymmet ringde han till larmcentralen för att berätta vad som inträffat och kvinnornas signalement.

– De tog mina pengar, min klocka, mina juveler och några andra saker. Jag försökte ringa till dem innan jag ringde till er, men de ignorerade mig, sade Le’Veon Bell i samtalet med larmcentralen som TMZ tagit del av.

”Hon hade inga kläder”

Amerikanska fotbollsstjärnan blev sedan tillfrågad om kvinnornas ålder och vad de hade för kläder, men Bell kunde endast svara på det ena.

– När jag lämnade var den ena kvinnan i sängen, hon hade inga kläder på sig. Och den andra var också i sängen, naken.

De två misstänkta är fortfarande på fri fot.

Skrev på för Jets efter vägran

Le’Veon Bell vägrade spela för Pittsburgh Steelers under hela förra säsongen för att han ville bli free agent. I mars skrev han på ett fyrårskontrakt med New York Jets värt 494 miljoner kronor.

Publicerad:

LÄS VIDARE