Efter TV4 – här är Ekwalls nya jobb

SPORTBLADET

"Härligt att äntligen få berätta!"

Foto: Patrick Ekwall.

Han har jobbat med landslaget för TV4 i flera år.

Nu inleder TV-profilen & sportjournalisten Patrick Ekwall ett samarbete med spelbolaget LeoVegas Sport.

Tv-profilen Patrick Ekwall, 51, fick tidigare i höstas beskedet att hans kontrakt med TV4 inte förlängs – efter 23 år på kanalen.

– Jag kom in härom dagen och trodde att vi skulle prata om en förlängning och om hur en sådan eventuellt skulle se ut. Det var de beskeden jag fått tidigare. Men i stället så fick jag beskedet att de inte vill fortsätta, sa Ekwall till Sportbladet då.

Nyheten är nu "äntligen" i hamn.

Patrik Ekwall tar steget från TV4 Sport och fotbollslandslaget till spelbolaget LeoVegas.

– Härligt att äntligen få berätta! Samarbetet ger mig en utmaning och möjlighet att få arbeta med en typ av uppdrag som jag aldrig fått möjligheten att göra förut, säger Ekwall i ett pressmeddelande.

Ekwall och LeoVegas Sport kommer att samarbeta med ett antal gemensamma projekt och produktioner under 2017, skriver företaget.

"A match made in heaven"

Niklas Andersson på LeoVegas, säger att det är Patrick Ekwalls journalistiska kvaliteter som är värdefulla.

– Synergierna mellan LeoVegas Sport och Patrick Ekwalls person, erfarenhet och kunskaper är verkligen ”a match made in heaven”, säger Niklas Andersson.

Ekwall kommer att erbjuda analyser och kunskap för spelbolagets underhållande format.

– För LeoVegas Sport betyder detta, förutom att vi får en ny väldigt uppskattad medarbetare, att vi kan erbjuda våra kunder ännu mer analyser, insikter och kunskaper inom sport och dessutom i ett underhållande format.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV4