Nobbade kontrakt värt 530 miljoner

Tiger Woods tackade nej till pokerbolag: ”Vi har inte gett upp, han kommer att få ett nytt och bättre erbjudande”

En halv miljard för fem år.

Men Tiger Woods nobbade budet från pokerbolaget Paddy Power – trots att han tappat de flesta sponsorer efter otrohetsskandalen.

– Vi har inte gett upp, han kommer att få ett nytt och bättre erbjudande, säger en talesman för bolaget.

nobbade drömkontrakt Tiger Woods tackade nej till pokerbolaget Paddy Power. Men de har inte givit upp, utan tänker erbjuda honom ett nytt, bättre kontrakt.
nobbade drömkontrakt Tiger Woods tackade nej till pokerbolaget Paddy Power. Men de har inte givit upp, utan tänker erbjuda honom ett nytt, bättre kontrakt.

Det irländska spelbolaget såg ett gyllene tillfälle att knyta till sig ett jättenamn till sin pokersatsning. Tiger Woods, som drabbats av stora sponsoravhopp efter att hans många otrohetsaffärer uppdagats, erbjöds hela 75 miljoner dollar, motsvarande 530 miljoner kronor, för att bli pokersajtens ansikte utåt de kommande fem åren.

”Vill fortfarande jobba med Tiger Woods”

– I det här läget, när hans andra sponsorer stuckit all världens väg, ser vi ett tillfälle att kliva in. Han är fortfarande en person vi väldigt gärna vill förknippas med, säger en talesman för bolaget enligt onlinepoker.net.

Golfstjärnan nobbade förslaget. Men Paddy Power har inte gett upp.

– Vi vill fortfarande jobba med Tiger Woods, och kommer att ta ny kontakt med hans agentbolag IMG. Han kommer att få ett nytt och bättre erbjudande, men detaljerna är fortfarande hemliga.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN