Sexryktet som skakar NBA

SPORTBLADET

”LeBron James mamma hade hemlig affär med sonens lagkamrat”

Foto: Enligt sexryktet ska Delonte West (tvåa från vänster) haft en affär med superstjärnan LeBron James (trea från vänster) mamma.

Mitt under NBA-slutspelet fick superstjärnan LeBron James reda på att hans mamma haft sexuellt umgänge med en av lagkamraterna i Cleveland.

Detta ska ha varit orsaken till James slätstrukna insats mot Boston och lagets pinsamma uttåg ur slutspelet.

Allt enligt ett galet (?) rykte i amerikansk tabloidpress.

Foto: LeBron James mamma Gloria.

Cleveland såg ut att koppla greppet om konferens-semifinalen mot Boston när lagets fixstjärna LeBron James bombade in mäktiga 38 pinnar i match tre. Ett poängregn som gav den storsatsande klubben ledningen med 2-1 i matcher.

Då hände något.

LeBron James tappade det där speciella i spelet som gör honom till en av ligans absolut bästa, och Boston kunde kvittera och vända underläge till seger.

Kan hamna i Knicks

Nu lanserar amerikanska tabloider och sportbloggar en förklaring till superstjärnans dipp – kort innan match fyra ska James ha fått reda på att hans mamma Gloria, 41, haft en affär med lagkamraten Delonte West, 26. Något som ska ha gjort James rasande och allvarligt skadat kemin mellan spelarna.

Det återstår att se vilken sanningshalt som finns i ryktet. Och om James stannar i klubben efter slutspelsfiaskot. New York Knicks och Chicago Bulls är två klubbar som nämnts som tänkbara klubbadresser.

Boston vann match fyra med 97-87 och krossade sedan ett håglöst Cleveland med 120-88 i femte matchen. En märkbart blek James mäktade bara med 15 poäng på sina 42 spelade minuter. Av bara farten avgjorde sedan Boston matchserien med siffrorna 94-85 i match sex.

ARTIKELN HANDLAR OM

Basket