Boxning

Haye möter Klitsjko var som helst

Av: 

TT-AFP

SPORTBLADET

”Han vill möta den bäste”

Foto: AP

London, Berlin...eller vilken plats som helst runt om i världen om så krävs. Britten David Haye bryr sig inte om tid och plats bara han får gå en match om världsmästartiteln (WBO och IBF) mot den regerande mästaren, ukrainaren Vladimir Klitsjko.

– David möter Vladimir var de nu än väljer att lägga matchen och de får också de två returmatcher de bett om, säger Hayes manager Adam Booth och låter hälsa till Klitsjkos stab att David Haye går med på alla krav som ställs.

– Han vill möta den bäste och återupprätta lite av spänningen i tungviktsklassen. Vi hoppas att Vladimir känner likadant, säger Booth.

Vladimir Klitsjko har 52 segrar på 55 matcher. Den 13 december förra året vann han titelmatchen mot amerikanen Hasim Rahman på teknisk knockout.

Enligt vissa rapporter ska Haye, som vunnit 21 av 22 matcher, och Klitsjko mötas på Chelseas hemmaplan Stamford Bridge den 20 juni, något som inte bekräftats av Klitsjkos stab. Klitsjko går sin nästa match den 21 mars, mot kubanen Juan Carlos Gomez i Stuttgart.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Boxning

ÄMNEN I ARTIKELN

Boxning