”Anmärkningsvärt få finnar på plats”

Publicerad:
Uppdaterad:

Lasse Anrell chattade – direkt från F1-cirkusen i Monaco

Rickard säger: Vem tror du vinner i dag?

Lasse Anrell säger: Jag tror att Jenson Button vinner, självklart, eftersom han startar först och eftersom banan sällan tillåter omkörningar. Dessutom har han ju sannolikt bästa bilen. Men visst kan vår finske vän Kimi Räikkönen överraska.

Jan säger: Hur är Monaco? Vad är det bästa med staden?

Lasse Anrell säger: Staden är ju avspärrad rätt mycket jjst nu, men det är em underbar liten operettstad med massor av vackra och rika människor. Jag älskar överhuvudtaget att titta på franska Rivieran. Allt här är fantastiskt på något konstigt men aldrig tråkigt sätt.

Marco säger: Hej Lasse, har du sett nån kändis än? eller många..

Lasse Anrell säger: Jag har inte sett någon alls. Någon sa att Brad Pitt med fruga hade synts till i går men det tror jag inte på...

Dallan säger: Hur många hk. har dessa monsterbilar?

Lasse Anrell säger: Det har jag faktiskt ingen aning om. Jag minns däremot när alla hade 3.5 liters Fordmoter. Det var tider det...

Marco säger: Är det första gången du är i Monaco?

Lasse Anrell säger: Det är första gången jag är på F1 men i Monaco har jag varit flera gånger. En av mina favoritplatser. Åt en pizza i går. Kostade 170 spänn... hjälp!

erik säger: överlever formel 1 utan ferarri? är inte ferarri en del av den myt som kringgärdar formel 1?

Lasse Anrell säger: Bra fråga. Jag skulle tro att ingen är större än sitt team. Inte ens Zlatan, men det är klart; utan Ferrari blir F1 betydligt sämre. Å andra sidan var ju Ferrari världelösa i flera år och vi tittade ändå, så... man vet aldrig. Jag hoppas och är rätt säker på att bråket löser sig.

1 säger: va tror du om kimis chanser?

Lasse Anrell säger: Mycket stora. Han startar tvåa och såg strålande ut på träningen i går. Det borde vara hans tur nu...

Dallan säger: Vart kommer du befinna dig och under loppet?

Lasse Anrell säger: Jag har en biljett på en sektion som heter A3 men exakt var det är vet jag faktiskt inte. Hoppas det är bra platser. Vet du?

säger: Hej Lasse. Hur är vädret, kan det bli regn under loppet idag?

Lasse Anrell säger: Vädret är strålande. 24 grader och solsken. Ingen risk för regn vad jag hört. Min rödlätta hy skriker efter solskyddsfaktor 127 typ...

Schumi säger: Vad kostar en espresso där? En flaska mineral vatten? En vanlig lunch? Hörde att det var riktig dyrt?

Lasse Anrell säger: You bet! Espresso: 6 euro - 70 spänn. Vatten 45. Lunch (pizza) 170... stön.

jonas sellan säger: tja lasse, kan du beratta varfor Mercedes iar inte haft en slagkraftig bil sa att hamilton inte kunnat forsvara sin titel, man tycker ju att eftersom dom vann forra aret att dom borde haft en battre bil??

Lasse Anrell säger: Han har väl en ganska bra bil, särskilt när han håller sig på banan. Det är nog snarare Brawn som satt alla på pottkanten med sin framgångsrika bil. Vad gäller Hamilton så rör det sig nog mera om psykologiska effekter av förra året, trodde experter jag pratade med i går.

Synskadad säger: Tror du någonsin att vi får en svensk, som kan vinna F1 cirkusen?

Lasse Anrell säger: Nej. Vi får ju inte ens vara med. Det är mycket politik i den här branschen.

Zeke säger: Andelen fulla finnar på plats?

Lasse Anrell säger: Ha ha. Jag såg anmärkningsvärt få finnar här i går. Och de jag såg var mycket vackra, särskilt kvinnorna.

Dallan säger: Jodå där är bra platser.. personligen hade jag helst sett dig sitta i Pole i en röd ferrari. det hade väl varit bra journalistik?

Lasse Anrell säger: Verkligen. Det var min grundidé för den här resan, men det var ingen här som tände på den idén. Särskilt inte Ferrari, de ville inte ens låta mig röra deras bil.

Niklas säger: Monacos GP eller Indy 500?

Lasse Anrell säger: Om jag minns rätt går båda den här helgen. Jag hade egentligen tänkt åka på båda i min Drömresan-serie, men det sket sig tyvärr. Indy var hur som helst störst när Kenny Bröck var med.

Vem tror du vinner? säger: Kommer du gå på fler F1 race efter detta?

Lasse Anrell säger: Det tror jag absolut. Jag känner att just Monacos Grans Prix vill jag alltid åka på...

säger: Vad kostar det att komma in på området ?

Lasse Anrell säger: Billigaste biljetterna kostade 40 euro i går. Men att vara i stan och njuta av atmosfären kostar ingenting. Buss hit från Nice kostar en euro - elva spänn! Tåg 30 spänn.

QQQ säger: Hej vad tror du om Heikkis chanser idag?

Lasse Anrell säger: Han startar ju på sjätte plats så de bör realistiskt inte vara så stora, men vad jag hörde i går så trodde han ändå rätt mycket på att han skulle ha en chans på podiet.

Vem skulle du helst vilja vara, Briatore eller Button? /PC säger: Vem tror du vinner i dag? /gunnar

Lasse Anrell säger: Jag ville vara Button hela tiden i går. Han kör magiskt. Därför vinner han. Och det är ju onekligen rätt kul för en kille som var arbetslös för tre månader sen. Det finns hopp för alla...

macke säger: Vad har du gjort av Wennerholm då? Sitter han och väntar vid gränsen i husbilen? :)

Lasse Anrell säger: Wennerholm platsar inte riktigt på den här nivån, så han fick stanna hemma.

säger: Vad blir nästa drömresa?

Lasse Anrell säger: Det säger jag inte. Men grubbla själv på hur du skulle göra...

Moderator säger: Nu är chatten slut. Tack till Lasse Anrell och alla er som har ställt frågor.

Lasse Anrell säger: Tack själva, Missa inte tv-sändningen!

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport

Formel 1