Uppgifter: Raiders vill värva Tom Brady

avMakoto Asahara

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Charles Krupa / TT NYHETSBYRÅN
Tom Brady kan vara på väg bort från New England Patriots.

Super Bowl är bara timmar bort.

Då pratar USA om en spelare som inte ens är med i matchen – Tom Brady, 42.

Enligt uppgifter planerar nyflyttade Las Vegas Raiders att jaga superstjärnan om han blir free agent, skriver ESPN.

För en gångs skull (ja, så känner väl ändå ganska många NFL-fans som inte håller på dem) ska inte New England Patriots, som varit med i de tre senaste Super Bowl-upplagorna, spela i just Super Bowl.

Men likväl handlar just nu en hel del skriverier i USA om deras legendariske quarterback Tom Brady.

Detta då han har ett utgående kontrakt och kan bli en så kallad free agent nu i vår, det vill säga fri att gå till valfri NFL-klubb.

Raiders intresserade

Nu ska Las Vegas Raiders vara intresserade av att sno åt sig stjärnan enligt ESPN.

Las Vegas-laget, som 2020 kommer göra sin första säsong som just ett Las Vegas-lag efter flytten från Oakland, vill ha ett affischnamn för att få en stark start på miljöombytet. Enligt uppgifter ska dessutom tränaren Jon Gruden, som sedan tidigare är en beundrare av den sexfaldige Super Bowl-mästaren och har en god relation till honom, vilja värva Brady till Raiders.

Samtidigt har Patriots, via ägaren Robert Kraft, gjort det tydligt att de gärna ser honom skriva på ett nytt avtal med laget han spelat för i hela sin 20 år långa NFL-karriär.

Kryptiskt meddelande

Brady själv frammanade reaktioner i sociala medier för några dagar sedan när han lade ut en kryptisk bild utan kommentar. Var det ett avsked till New England? Eller ett inlägg på temat ”unfinished business”, som signalerade om ännu en titeljakt med Patriots?

Enligt NFL-reportern Mike Garafolo ska bilden vara ett smakprov för en reklamfilm som ska visas under Super Bowl. Men i skrivande stund är det inte känt exakt vad Brady gör reklam för.

En sak är säker – om den 42-årige ikonen avslöjar någonting betydelsefullt om sin framtid i kväll, kommer han ha en god chans att stjäla showen från Kansas City och San Francisco som möts i kvällens final.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM