Kropp har hittats efter hans vädjan

Polisen: ”Vi tror att det är hennes”

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Walt Harris
Foto: Suhaimi Abdullah / Getty Images AsiaPac
Walt Harris

MMA-stjärnan Walt Harris vädjade om hjälp att hitta sin spårlöst försvunna styvdotter.

Nu nås han av ett mardrömsbesked.

Polisen har hittat en kropp de befarar är hennes.

19-åriga Aniah Blanchard försvann spårlöst den 24 oktober.

Senast hon sågs vid liv befann hon sig vid en bensinmack i staden Auburn, Alabama. Vittnen uppger att de såg hur Aniah tvingades in i sin bil av en okänd man. Bilen hittades sedan med kraftiga yttre skador i ett lägenhetskomplex 88 kilometer därifrån. Blod hittades inne i bilen, men ingen kropp påträffades vid platsen.

”Snälla, hjälp! Har ni information så meddela mig eller hör av er till polisen”, skrev MMA-stjärnan Walt Harris efter försvinnandet.

Med stöd från UFC-presidenten Dana White och stjärnfajtern Jon Jones utlovade han även en belöning på motsvarande 240 000 kronor till den som kunde hjälpa till att hitta hans styvdotter.

Hittades i skogsdunge

Nu meddelar polisen att de hittat en kropp som av allt att döma är hennes.

– Jag kan bekräfta att ett lik har påträffats och att det finns god grund till att tro att det är Aniah Blanchards, säger Brandon Hughes från polisen i ett uttalande enligt AL.com.

Kroppen hittades i en skogsdunge vid 10.45-tiden på måndagsmorgonen.

Tros ha kidnappats

Kriminalkommissarie Josh Mixon säger att man arbetar utifrån teorin att Aniah Blanchard kidnappades av minst två män och att hon var inblandad i någon slags bilolycka och då fick en livshotande skada. Det var hennes blod som fanns i den övergivna bilen vid lägenhetskomplexet.

Två män i 30-årsåldern har anhållits.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN