NFL-stjärnan knivhuggen – en kvinna gripen

Amerikanske NFL-stjärnan Terrelle Pryor har blivit knivhuggen.

Samtidigt misstänks han för ett överfall på en kvinna.

Terrelle Pryor har representerat klubbar som Oakland Raiders, Cleveland Browns, Washington Redskins, Buffalo Bills och New York Jets.

Men inför den här säsongen valde Jacksonville Jaguars att inte förlänga kontraktet med Pryor, vilket betyder att han har varit free agent sedan september.

Kvinna anhållen

Nu kommer skakande uppgifter gällande stjärnan.

ESPN skriver att Terrelle Pryor har förts akut till sjukhus för operation efter att ha blivit knivhuggen i bröstet och i axeln under fredagen. Sajten uppger att det rör sig om allvarliga skador. Anhöriga meddelade under lördagen att de räknar med att 30-åringen kommer att återhämta sig fullt ut inom en snar framtid.

Incidenten ska ha ägt rum i en restaurang utanför Pittsburgh.

ESPN skriver vidare att Pryor misstänks för ett överfall på en kvinna. Enligt rapporter ska det röra sig om samma kvinna som misstänks ha försökt mörda honom. Shalaya Briston, som kvinnan heter, sitter anhållen misstänkt för mordförsök, meddelar polisen i ett pressmeddelande.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.