Viktor ”Isildur1" Blom utslagen på Bahamas

avDavid Tanentsapf, Minimedia

Inga svenskar kvar i PCA

BAHAMAS. Viktor "Isildur1" Blom har spelat färdigt i Pokerstars Caribbean Adventure (PCA).

Den svenske superstjärnan förlorade en slantsingling och fick tacka för sig under natten till tisdagen.

Turneringen har kommit in i pengarna och tyvärr finns inga svenskar kvar i spel.

Foto: pokerstarsblog.com

Viktor Blom, Oliver Nilsson, Erik Backlund, Ferit Gabriellson, Christer Björin, Robert "Dödarn" Lux och Carl-Oscar Gustafsson.

Sju svenskar hade tagit sig till dag 2 av PCA Main Event men tyvärr tog sig ingen av dem därifrån.

Knektarna höll

För Viktor "Isildur1" Blom slutade dagen med en slantsingling. Svensken hade tappat marker under dagen och ställde tll slut in allt med ess och dam på handen. Han fick syn av Gavin Hall, som visade upp par i knektar, och sedermera kunde ta hem potten eftersom svensken inte fick någon hjälp på brädan. Viktor blev bäste svensk, men några pengar blev det alltså inte.

Det var för övrigt inte bara svenskar som bustade, faktum är att stjärnfallet var massivt under den andra dagen. Phil Ivey, Joe Cada, Liv Boeree och Greg Raymer var bara några av namnen som fick tacka för sig.

Moneymaker i pengarna

Leder turneringen gör amerikanen Adam Geyer. Av de större namnen bör Chris Moneymaker nämnas. Den förre världsmästaren ligger femma av de 173 spelare som är kvar.

Turneringen, som ger motsvarande 16 miljoner kronor till vinnaren och har hela 105 miljoner kronor i potten, återupptas klockan 18.00 under tisdagen, svensk tid.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker