Poker

Satsade 40 kr – vann 800 000

Av: 

Minimedia

Jonas Blomquist

SPORTBLADET

Kvinnan kammade hem storvinst – framför sin familj

Den gravida kvinnan vann 800 000 kronor på poker – mitt framför ögonen på sin familj.

Två dagar senare blev hon uppsagd från jobbet.

– Det känns som att det finns en mening med allt, säger hon till Sportbladet Poker.

I PokerStars turneringar Spin & Go kan man betala fem dollar och i unika fall få chansen att spela om 1,2 miljoner dollar, över nio miljoner kronor enligt dagens valutakurs. För två veckor sedan fick en svensk person chansen att uppleva detta – mitt framför ögonen på sin familj. Kvinnan, som önskar att vara anonym, satt och förströdde tiden vid pokerborden då hon plötsligt såg att hon var en av tre som fått chansen att spela om jättesumman.

– Jag trodde det var något fel på datorn och fattade ingenting, säger hon.

”Gjorde misstag som jag ångrar”

När turneringen började var det svårt för kvinnan, som är höggravid, att hålla koncentrationen uppe. Bakom henne satt hela familjen och följde miljondramat.

– Jag ledde hela turneringen men gjorde ett misstag som jag ångrar. Men jag var nervös så det var rätt så svårt att spela, berättar hon.

Kvinnan slutade till slut två i turneringen – och fick över 800 000 kronor. Och pengarna kommer väl tillhands. Två dagar efter vinsten blev hon uppsagd från sitt jobb.

”Kom väldigt passande”

– Det kändes väldigt tråkigt, samtidigt kom ju vinsten väldigt passande. Det känns som om det finns en mening med allt, säger hon.

Kvinnan kommer nu fortsätta vara mammaledig och föder sitt andra barn redan i mars. För vinstpengarna planerar hon att betala av huset tillsammans med sin pojkvän.

– Det är svårt att förstå hur mycket pengar jag vunnit, säger hon.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker