Världsmästartrio gästar Stockholm

SPORTBLADET

Trion spelar inbjudningsturnering på fredag

Pokerstars.com fortsätter att visa sin starka ställning i pokervärlden. Som ett led i uppladdningen inför sommarens stora pokerfest, WSOP, visar Pokerstars musklerna genom en miniturné som inkluderar de tre senaste världsmästarna, Chris Moneymaker (vann WSOP 2003), Greg ”Fossilman” Raymer (2004) och Joe Hachem (2005).

Tillsammans har de tre vunnit sammanlagt omkring 120 miljoner kronor på sina WSOP-titlar.

- Att vi lyckats få hit alla de tre senaste världsmästarna samtidigt visar tydligt hur stort Norden är i pokervärlden. Bortsett från Stockholm och Oslo är det bara London i hela Europa som besöks på den här unika turnén, säger Michael Holmberg, Nordenansvarig för Pokerstars.com.

Besöket i Sverige kommer till stor del att handla om att möta såväl media som pokerintresserade och fans. På fredag spelas en liten inbjudningsturnering, där ett antal svenskar som vunnit en plats via Pokerstars, får möta världsmästarna och en välkänd pokerprofil. Vem vet, kanske kommer världsmästarna att synas på Casino Cosmopol i Stockholm sent på fredagskvällen. Om du ser dem där, lyd ett gott råd spela inte mot dem?

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker