Unibet säljer sin andel i B2B

SPORTBLADET

Stannar dock kvar i nätverket

1 av 2
Hildebrand.

Unibet säljer sin del i pokernätverket B2B till 24hpoker för minst 15 miljoner kronor. Unibet kommer dock fortfarande att ingå som partner i nätverket, meddelas i ett pressmeddelande.

Unibet och 24hpoker har gemensamt ägt pokernätverket B2B där även ett stort antal andra sajter ingår.

Att Unibet säljer sin andel betyder inte att man kommer att lämna nätverket som man har ett avtal med till slutet av augusti.

– Vi är ett horisontellt företag med fokus på försäljning. Som det ser ut, tror vi inte på att vi ska vara ett mjukvaruföretag. Men vi ändrar för tillfället inte plattform. Vi stannar med B2B. Vi är nöjda med dem, säger Unibets vd Petter Nylander till Dagens Industri.

Unibet har redan sen tidigare haft en del egna bord inom nätverket där bara deras kunder har spelat mot varandra. Nu siktar man också på att utöka den delen.

Också 24hpoker ser positivt på affären.

– Genom att utöka ägandet i B2B Poker kommer 24hPoker, som en gång utvecklat pokermjukvaran, att kunna tillföra mer av sin kompetens och medverka till att B2B Poker kan leverera en produkt av högsta kvalitet och fortsätta sin snabba tillväxt, säger företagets grundare och vd Per Hildebrand i ett pressmeddelande.

Aftonbladet.se/Poker

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker