McGregor utmanar Mayweather – igen? ”Jag hade vunnit”

SPORTBLADET

MMA-stjärnan Conor McGregor, 29, föll i superfajten mot boxningslegendaren Floyd Mayweather, 40.

Nu utmanar (?) McGregor amerikanen på nytt.

– Den här gången hade jag vunnit, säger irländaren enligt The Sun.

MMA-stjärnan Conor McGregor, 29, är känd för att skapa rubriker. I somras tog han det till nya nivåer när han bytte karriär för ett tag och utmanade Floyd Mayweather på tidernas mest välbetalda boxningsfajt – och förlorade.

Domaren bröt matchen i den tionde ronden när Mayweather tog sin 50:e raka seger.

– Boxningens rykte var på spel, och jag levererade, sa amerikanen, som hävdade att han hade gått sin allra sista boxningsmatch.

”Det äcklar mig”

– Jag är helt säker. Oavsett vad som händer, och vad som erbjuds, det var min sista match. Jag valde rätt partner att göra min sista dans med, sa Mayweather.

1 av 2 | Foto: Isaac Brekken / TT / NTB Scanpix

Men frågan är om McGregor helt har släppt tankarna på revansch?

Under ett event i Glasgow öppnade han för en ny fajt – och hävdade att han kommer att vinna oavsett format.

– Det äcklar mig att den lille jäkeln har dragit sig tillbaka. Hade jag fått en ny chans mot honom, med boxningsregler, hade jag vunnit. Efter allt jag lärt mig... han hade fått ändra hela sin stil. Men jag kallar inte ut honom. Jag lutar mig tillbaka, kanske får jag ett nytt samtal, säger McGregor enligt The Sun.

”Vann deras respekt”

Den senaste tiden har det också kommit uppgifter om att irländaren, som inte gått en UFC-match sedan november förra året, även vill göra wrestling-debut.

Samtidigt menar McGregor att Mayweather ska ha sagt att han kan tänka sig en MMA-fajt mot honom.

– Det var vad han sa från början, innan vår fajt. Så om han vill, fan, låt oss köra. Jag vann deras respekt när jag gick upp i boxningsringen. Så gör som jag och vinn vår. Jag skulle vilja se honom bli knockad, säger McGregor.

Han har inte avslöjat hur mycket pengar han fick för att möta Mayweather, men erkänner att det rör sig om cirka 840 miljoner kronor.

– Där någonstans. Vi håller fortfarande på att räkna, säger han.

Idrottarna som tjänar mest 00:25
ARTIKELN HANDLAR OM

MMA

Boxning

UFC