Ny utklassningsseger för suveräna Villa

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Inget kan stoppa Villa Lidköping för tillfället.

Mot Vetlanda blev det en ny utklassningsseger.

– Det var stabilt, säger Christoffer Edlund i Sportbladet Play.

I dryga kvarten lyckades Vetlanda hålla jämna steg med Villa Lidköping under onsdagskvällen. Men när Albin Thomsen skickar in en kanon bakom David Borvall i hemmamålet växlade Villa upp.

I en fartfylld halvlek kunde bortalaget gå utöka flera gånger om och innan halvleken var över hade Villa gått ifrån till 5–1 efter bland annat två mål av Joel Broberg.

– Jag tycker väl ändå att siffrorna är bättre kanske än vad vi har spelat den här halvleken. Det hackar lite i passningsspelet och de har fått skapa några chanser som vi inte accepterar att släppa till. Lite bättre kan vi, men 5–1, det är skitbra, säger Villas lagkapten Martin Karlsson i halvtid i Sportbladet Play.

Broberg tremålsskytt

När sedan Jesper Eriksson skickar in två snabba mål tidigt i den andra halvleken drogs tankarna osökt in på överkörningen senast mot Bollnäs när Villa vann med 12–2.

När domaren blåste av matchen visade resultattavlan 10–1 till förmån för Villa efter bland annat ett tredje mål av Joel Broberg.

– Det var stabilt, samtidigt så... 5–1 i paus vet jag inte riktigt, men nej, en stabil insats och några fina prestationer så det var bra, säger Villas tvåmålsskytt Christoffer Edlund i Sportbladet Play efter matchen.

Sandviken går rent

På annat håll tog Sandviken emot tabelljumbon Tellus och motsvarade förväntningarna (5–2) med sin fjärde raka seger på de fyra inledande matcherna och i Halland föll Frillesås tungt i hemmapremiären mot Sirius (7–3).

Du ser alla matcher i elitserien på Sportbladet Play.


Se alla mål från elitserien i bandy här!

Publicerad:

LÄS VIDARE