Efter folkstormen – frun försvarar Rice

1 av 4 | Foto: TMZ
SPORTBLADET

Efter misshandelsskandalen får alla supportrar byta sina Ray Rice tröjor i fansshopen.

Samtidigt går Rice fru till hård attack mot klubben för att de sparkade honom.

– Att ta något från min man som han jobbat arslet av sig hela sitt liv bara för att få bättre tv-siffror är fasansfullt, skriver Janay Rice på Instagram.

När TMZ igår publicerade bilder på när Ray Rice misshandlade sin fästmö i en hiss på ett hotell i Atlantic City rasade NFL-fans och spelare över hela landet mot den korta avstängning (två matcher) som Rice fått för händelsen tidigare.

Bara några timmar senare lät klubben, Baltimore Ravens, meddela att man sparkade Rice med omedelbar verkan samt att NFL stänger av honom på obestämd tid.

Även Vita Huset sällade sig till de som fördömde händelsen.

Baltimore Ravens tar nu ytterligare ett steg för att blidka supportrarna. På sin hemsida låter man meddela att alla som köpt en Ray Rice-tröja får byta den mot en annan spelartröja i fansshopen.

Frun riktar skarp kritik – mot klubben

Samtidigt kommer kritik från den person som är mitt i händelserna centrum, Ray Rice fru Janay som vid tiden för misshandeln var hans fästmö.

– Jag vaknde upp den här morgon som om det vore ur en hemsk mardröm, som om jag sörjde en nära väns död, skrev hon på Instagram och fortsatte:

– Att ta något från min man som han jobbat arslet av sig hela sitt liv bara för att få bättre tv-siffror är fasansfullt. DET HÄR ÄR VÅRT LIV! Vad är det ni inte förstår. Om era intentioner är att skada oss, skämma ut oss, få oss att känna sig ensamma, ta all vår glädje ifrån oss så har ni lyckas på alla nivåer. Men kom ihåg vi kommer fortsätta att vakna och visa världen vad riktig kärlek är!