”Sportbladet XL är kanon!”

Läsar-reaktionerna mycket positiva på Sportbladets nya storsatsning

SPORTBLADET
Foto: BILDBYRÅN
SAMLING KRING XL I Växjö samlades barnen runt det 32 sidor tjocka Sportbladet XL, för att sluka i sig av det allra senaste från fotbollsvärlden.

Thomas Bodström,

justitieminister, Nacka.

- Första numret ser väldigt bra ut och eftersom jag är nörd när det gäller serietabeller är jag mycket nöjd.

Tommy Svensson, före detta förbundskapten, Växjö.

- Spännande. Jag har skummat igenom den och det är riktigt intressant till Premier League starten. Det ska bli riktigt kul att läsa de kommande numren också.

Olle Nordin, fotbollstränare, Jönköping.

- XL gör Sportbladet ännu mer intressant. Självklart är det roligt att få komma ännu lite närmare den internationella fotbollen och det gör tidningen mycket spännande.

Victoria Svensson, fotbollsspelare, Stockholm.

- Jag tycker om alla fotbollstidningar så detta verkar riktigt bra. Fotbollen får redan en sor plats i media ,men det ska blir roligt att läsa.

Andreas Isaksson, fotbollsmålvakt, Stockholm.

- Det låter riktigt bra, jag har inte läst tidningen än, men vill gärna läsa mer om internationell fotboll. Detta är ett kul initiativ.

Ralf Edström, expertkommentator, Göteborg.

- Tidningen var slut när jag skulle köpa den. Jag tycker att det är kanon. Intresset för fotbollen är stort och det kommer att öka ännu mer.

Marika Domanski-Lyfors, förbundskapten damlandslaget, Stockholm.

- Som fotbollsälskare kan jag inte känna annat än glädje. Men det vore kul om det kunde finnas plats för damfotbollen också. En sådan satsning känns jätterolig.

Ola Andersson, fotbollsexpert, Stockholm.

- Det verkar bra. Syftet är bra. Nu har jag något att läsa inför de Premier League omgångarna jag ska jobba med under helgerna. Ett perfekt verktyg.

Chris Härenstam, fotbollsreporter, Stockholm

- Imponerande. Jag älskar sidorna 26 och 27. Det är en massa tabeller och det har jag kollat på i en timme. XL är bra, jag gillar den eftersom jag kör Eurogoal på tv. Jag bara älskar internationell fotboll så detta är riktigt bra.

Hanna Marklund, fotbollsspelare, Umeå.

- Det är alldeles utmärkt. Eftersom jag är intresserad av fotboll är det kul att läsa även om det internationella. Man vet att man kan köpa tidningen på måndagar så får man det mesta som behövs.

Jan Christensson, 56, försäljare, Landskrona:

- Jag är mycket intresserad av idrott och kan tänka mig att köpa den här i fortsättningen även om jag är van med en annan tidning.

Bo Tenland, 43, socialarbetare, Växjö:

- Sportbladet är bra. Framförallt tror jag att min tolvårige son Mattias kommer att uppskatta den nya satsningen på internationell fotboll.

Joakim Drysén, 15 år, Fristad

- Jag gillar spansk fotboll och Barcelona så detta är kanonkul. Min favorit är Ronaldinho och jag tycker att David Beckham suger.

Tom Wistbacka, 37 år, Sexdrega

- Det verkar otroligt bra. Man kan ju inte få nog av fotboll så det passar mig perfekt.

Jan Jansson, 74 år, Borås.

- Jag följer ju Djurgården som är mitt lag sedan länge så det här verkar bra. Det händer att jag köper kvällstidningar men oftast blir det dagstidningar för mig.

Hasse Ekman, 73 år, Ulricehamn

- Det här verkar väldigt positivt. Er sporttidning är ju mycket bättre. Jag följer med all fotboll men det blir ju extra mycket i de klubbarna där svenskarna spelar.

Marianne Wilhelmsson, 34 år, Sexdrega.

- Jag är intresserad av all fotboll så jag tycker att det verkar jättebra. Jag kommer absolut att läsa den även om jag är mest intresserad av Lockryds lag.

Andreas Ravelli, 44, marknadschef, Växjö:

- Jättebra. Det finns ett otroligt stort intresse för interantionell fotboll. Spanska ligan är het som solen.

Emma Anderberg, 23, studerande, Landskrona:

- Jättebra. Jag brukar hålla koll på all fotboll och min kompis Pontus Farnerud spelar i franska ligan. Nu blir det lättare att hålla koll på hur det går för honom.

Roland Holmqvist, 55, miljösamordnare, Landskrona:

- Helt fantastisk. Jag ska spara det här numret för att ha det bredvid mig när jag ser de engelska matcherna på Canal plus.

Sportbladet i går