Robert Nordmark redo för comeback

SPORTBLADET

Elitseriepubliken i Globen kan på tisdagskvällen få se en sensationell comeback, Djurgårdsledningen har på sin egen hemsida aviserat att assisterande tränaren Robert Nordmark, 41 år, spelar mot Timrå.

- Det stämmer. Jag tror inget elitserielag skulle klara de problem vi har på backsidan just nu, säger huvudtränaren Niklas Wikegård till TT.

Mika Strömberg och Björn Nord är borta på grund av skador, medan Johnny Oduya och Richard Lintner sitter på läktaren på grund av avstängningar.

"Vi är i en för dagen utsatt position, med fyra ordinarie backar ur spel av olika skäl. Därför har vi för en kort period när vi behöver avlasta våra spelare bett Robert Nordmark att ställa upp. Robert har tränat med laget de senaste veckorna och är i god form. Han har dessutom rutin i massor. I vanliga fall är det naturligt att en junior ska kallas upp till spel men i dagsläget är detta det bästa beslutet. Det viktigaste för Djurgården är att vi vinner våra matcher", säger Niklas Wikegård i ett pressmeddelande från Svenska hockeyligan.

TT