Victoria och barnen flyttar till Madrid

David Beckham: ”Vi har hittat ett nytt hem”

SPORTBLADET

Paret Beckham har lagt sexskandalen bakom sig.

Nu flyttar Victoria och sönerna Brooklyn och Romeo till Spanien.

– Victoria delar min dröm om vårt gemensamma liv här, säger David Beckham.

Foto: AP
Familjen Beckham på Heathrow efter en tidigare semester i Los Angeles. David med sonen Brooklyn och i bakgrunden Victoria med Romeo i famnen. Nu flyttar Victoria och sönerna ner till Spanien.

Den engelske landslagskaptenen har haft en tuff vår. Superlaget Real Madrid tappade den spanska ligasegern till Valencia och privat har David Beckham plågats av otrohetsanklagelserna.

Brittisk press har länge hävdat att stjärnan saknat Victoria och pojkarna och rykten har gjort gällande att det var skälet till otrohetsaffären med personliga assistenten Rebecca Loos. Och de senaste veckorna har spekulationerna om en nära förestående flytt blivit allt vildare.

Lovar stanna i Real Madrid

Men på torsdagen skingrade David Beckham alla tvivel. I en presskommentar lovade han att stanna i Real Madrid.

– Jag har varit här i en säsong och det känns inte som om jobbet är klart än. Fansens stöd har varit fantastiskt och jag vill betala tillbaka med framgångar, sa David Beckham.

Samtidigt avslöjade han familjens nya planer:

– Victoria delar min dröm om vårt gemensamma liv här.

David Beckham berättar samtidigt att familjen nyligen hittade ett nytt hem i Madrid och hyreskontraktet är redan klart. Och nu förbereder de sig för att stanna i Spanien.

”Tiden är rätt”

– Tiden är nu rätt för barnen att flytta till Madrid och vi ser verkligen fram mot det, säger Victoria Beckham, enligt Sky News.

– Det är en fantastisk stad med underbara människor och David och jag ser fram mot att stärka våra band till både delar.

Parets äldste son Brooklyn kommer att börja i en spansk skola och Victoria kommer att fortsätta sin artistkarriär från deras nya hem i Spanien.

Mattias Lundell