Hedman provspelar i England

Foto: Niklas Larsson
Tillbaka? Magnus Hedman säger sig vara redo att dra på sig handskarna och tröjan igen.
SPORTBLADET

Magnus Hedman kan vara på väg mot en comeback i elitfotbollen. Enligt TV4, där den förre landslagsmålvakten är expertkommentator, befinner han sig just nu i England för att provträna med en klubb i Premier League.

- Dom vill väl se först och främst att man inte är helt överviktig, att man kan röra sig och har tekniken kvar, säger Hedman till TV4 Sporten.

Hedman vill inte avslöja vilken klubb det gäller men säger att han är intresserad:

– Det blir ju då till slutet av säsongen i så fall. Det är grejen för att det ska vara värt för mig att göra det också, säger han till TV4. Det här är ju hela säsongen och då är det värt att ta över barnen också.

– Det känns ganska hoppfullt tycker jag.

Hedman har inte spelat på hög nivå sedan ett och ett halvt år tillbaka. Han hävdade i slutet av september att han just nobbat ett erbjudande från Newcastle, ett avtal som enligt Hedman skulle ha sträckt sig fram till jul. Erbjudandet bekräftades dock aldrig av någon representant för Premier League-klubben.

– Som målvakt kan du överleva ett sånt break som jag har haft, säger Magnus Hedman. Som utespelare hade det nästan varit omöjligt.

Daniel Wiklander, TT

ARTIKELN HANDLAR OM