Spelarna i City hyllar Svennis

"Han är en stor manager"

1 av 3
Svennis arbetssituation har blivit nyhetsstoff över hela världen.
SPORTBLADET

Det är inte bara fansen som tycker att Svennis är rätt man för Manchester City. Nu visar även laget sin lojalitet.

–Spelarna tycker att Sven är en stor manager. Jag har lärt mig mycket från honom, säger den kroatiske landslagsmannen Vedran Corluka till Manchester Evening News.

Som Sportbladet berättade om i går kommer det under dagens match på Anfield Road ske en stor protest från Manchester Citys fans mot beslutet att sparka Sven-Göran Eriksson. Spelartruppen har i sin tur lovat att visa sitt stöd för den svenske tränaren genom att avsluta säsongen i stor stil. Att de är väldigt nöjda med Svennis råder ingen tvekan om.

–Jag tycker att vi gjort bra i från oss i år. Jämfört med ifjol man se en stor skillnad. Nu gäller det bara för oss att vinna så många matcher vi kan, säger Vedran Corluka.

Rekord i poäng

Vinner Manchester City mot Liverpool i morgon och i säsongsavslutningen borta mot Middlesbrough har laget chansen att avancera till en sjätteplats i ligan. Ett resultat som skulle vara klubbens bästa sedan Premier League drog i gång 1992. Man har redan satt rekord när det gäller antalet inspelade poäng.

Tidningen Daily Star Sunday skriver i dag att Eriksson kan vara på väg till Inter. Där skulle han i sådana fall återförenas med Roberto Mancini.