Hitta henne – vinn en biljett

De tolv första kan få se Sverige möta Grekland

SPORTBLADET

INNSBRUCK. Ingen biljett till EM?

Hitta Aftonbladets ”Heja Sverige”-reporter

i Innsbruck och tävla om tolv stycken till landslagets premiär mot Grekland.

KOM HIT OCH TÄVLA! I dag kan du bli en av de tolv lyckliga som får se landslagets EM-premiär på plats. Men först måste du hitta ”Heja Sverige”-reportern Jill Sjölund i Innsbruck - följ ledtrådarna här nere.

Är du på plats i Österrike utan biljett? Har du tappat hoppet om att få uppleva dina drömmars match?

Räddningen är här! Aftonbladets ”Heja Sverige”-team har anlänt till EM-landet med tolv biljetter till matchen mellan Sverige och Grekland den 10 juni på fickan. En av dem kan bli din.

Startar klockan 17

Tävlingen, som är ett samarbete mellan Aftonbladet och Carlsberg, pågår från klockan 17 i dag. Allt du behöver göra är att ta med dig något blågult och ditt pass och med hjälp av ledtrådarna här bredvid hitta mig, ”Heja Sverige”-reportern, i Innsbruck.

De tolv som kommer först har chansen att vinna en biljett var. EM-sponsorn Carlsberg har reserverat några av de bästa platserna på Stadion Salzburg Wals-Siezenheim för vinnarna.

Är du själv inte i Österrike – ring och ge dina nära och kära på plats ledtrådarna.

Bloggar för fansen

Tävlingen är bara början. ”Heja Sverige”-teamet kommer att jobba för fansen under hela EM och blogga på aftonbladet.se för att förmedla Österrike-känslan till alla som inte tar sig hit.

Foto: Lina Boström Einarsson

FAKTA

SÅ TÄVLAR DU OM EM-BILJETTER

Klockan 17 i dag går startskottet.

Då ska du hitta Aftonbladets ”Heja

Sverige”-reporter i Innsbruck med hjälp av ledtrådarna nedan. De tolv som kommer först har chans att vinna en biljett var till matchen mellan Sverige och Grekland den 10 juni i Salzburg.

Du måste ha med dig något blågult och ditt pass för att kunna vinna. Och du måste vara minst 18 år.

Här är ledtrådarna:

Nära en gammal båge ligger detta ställe med kronan på sned.

Om du lägger ihop Zlatan Ibrahimovics och Johan Elmanders åldrar hittar du rätt plats på kejsarinnans gata, sedan får du ta trapporna en bit upp.

Med en nyvunnen biljett i handen är du i minoritet, i vanliga fall är det här stället för folk som inte kan kolla matchen på stadion.

När du går vinnande ur tävlingen - stanna kvar! Här finns mängder av gyllene sätt att fira.

Fotnot: Biljetterna är personliga och får varken överlåtas eller säljas. Skatt på vinst betalas av vinnare. Vinstens värde är cirka 1 100 kronor. Valet av vinnare görs av Aftonbladets ”Heja Sverige”-team, beslutet kan inte överklagas.

Tävlingen är ett samarbete mellan Aftonbladet och Carlsberg.