Europas läktarfester

Från Kalmar till London

1 av 4 | Foto: Getty images
Succé direkt  Här gör Shaun Wright-Phillips (t h) sitt andra mål borta mot Sunderland på Stadium of Light. 3–0 blev det och Stephen Ireland gjorde första målet inför fansens, främst sådana som håller på Sunderland, ögon.
SPORTBLADET

Fotbollsligorna är i full gång.

Sportchansen har samlat ihop de läckraste läktarbilderna från Europas fotbollsarenor.

Klicka på blålänken intill, så får du bilder från Allianz Arena (Bayern München), Stamford Bridge (Chelsea) och många andra ställen.

London och Birmingham

Några av de läckraste bilderna är från just Stamford Bridge i södra London, där Tottenham för ovanlighetens skull lyckades ta poäng av Chelsea.

På Villa Park i Birmingham får vi se hur Liverpools Fernando Torres, som avgjorde EM-finalen för Spanien mot Tyskland (1–0) i somras, får ta emot okvädningsord av hemmafansen, då han går av planen skadad.

Glasgow

Men frågan är om inte den hetaste matchen i helgen var Old firm, Glasgow-derbyt mellan Rangers och Celtic. De bilderna har vi lagt i en egen blålänk här intill.

Kalmar

Som en liten allsvensk krydda har vi med en bild från Fredriksskans, där Sveriges hetaste fotbollslag Kalmar FF ångar på mot SM-guld – vinst med 3–0 mot Sundsvall i helgen.

ARTIKELN HANDLAR OM