Trycket är hårt i XL-Coachen

Kan du slå expertens lag?

Foto: AP
Grétar Steinsson är ett bra köp, enligt Aftonbladets expert Ulrik Sandebäck.
SPORTBLADET

Sportbladets XL-Coachen avgör vem som är bäst på att coacha i Premier League.

Ta ut din egen elva för elva fiktiva miljoner kronor från alla spelare i den högsta ligan i England. Belöningen kan bli en superresa med fotboll på den brittiska ön.

Deadline: Lördag den 29 november klockan 15.45.

Registrering, spelare och regler: xlcoachen.aftonbladet.se

Målvakt

Ross Turnbull, Middlesbrough, 750?000 (m)

23-åringen är en av Englands stora framtidsmän. Fick förstaplatsen i laget sedan legendaren Mark Schwarzer lämnat för Fulham. Ligans mest prisvärda keeper.

Backar

John Paintsil, Fulham, 850 000 (b)

Rutinerad högerback som är ordinarie i laget. 27-åringen från Ghana är både en pålitlig och billig lösning som ytterback.

Grétar Steinsson, Bolton, 800?000 (b)

Islänningen köptes för hela 4,5 miljoner pund i januari 2008. Är mycket duktig och givetvis ordinarie i Bolton. Bra köp.

James Collins, West Ham, 700?000 (b)

Den rödhårige mittbacken gör inte så mycket väsen av sig. Men är ett billigt alternativ – ”vattenbärare” måste alla lag ha ...

Alvaro Arbeloa, Liverpool, 900?000 (b)

XL-coachens stora fynd. Är ordinarie i Pools backlinje (var avstängd senast mot Bolton). Kostar bara 900 000. Köp!

Mittfältare

Marcio Geovanni, Hull, 1000?000 (mf)

Står för kreativiteten på Hulls mittfält och tar hand om de flesta fasta situationerna. En bra ”poängplockare” till vettigt pris.

Anderson Deco, Chelsea, 1?400?000 (mf)

Kommer bara bli bättre och bättre ju längre säsongen pågår. Har varit skadefri i en månad och snart lossnar det rejält för den här superstjärnan.

Cristiano Ronaldo, Man United, 1?950?000 (mf)

Dyr, men värd sin vikt i guld i XL coachen. Är ligans stora superstjärna och jag tror ingen kommer att plocka fler XL-poäng än Ronaldo.

Kieran Richardson, Sunderland, 800?000 (mf)

Den förre Manchester United-spelaren känns underskattad. Svarar för många av Sunderlands fasta situationer. Två mål hittills. Prisvärd!

Anfallare

Kevin Davies, Bolton, 1?000??000 (f)

Rutinerad måltuv som hunnit bli 31 år gammal. Davies har gjort fyra seriemål hittills och är en pålitlig målskytt i ett annars ganska svagt lag.

Ricardo Fuller, Stoke, 850?000 (f)

Den här killen gillar jag skarpt. Har gjort 30 mål på 80 matcher för Stoke. Är mannen som ska skjuta kvar Stoke i ligan. Jag tror han lyckas.

ARTIKELN HANDLAR OM