Hossein vann 2 flygbiljetter

Bjuder sin flickvän
till Zlatans Milano

Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic omfamnas av lagkamraterna i Inter efter att ha gjort mål mot Lazio – och därmed sett till att man kammade hem Lo Scudetto i år.
SPORTBLADET

Ett ögonblick, Hossein Khosravi, 31, från Stockholm...

Hossein Khosravi, 31, jobbar som försäljare i Stockholm. I höst flyger han till Milano tillsammans med sin flickvän, tack vare flygbiljetter som han vann på Sportchansen.

...grattis till vinsten i första tävlingsveckan på Sportchansen.

– Tack!

Hur hittade du in till tävlingen?

– Jag såg en länk på Aftonbladet.se där jag brukar gå in och läsa varje dag.

Du var tvungen att kunna svaret på tre frågor för att vinna två flygbiljetter till en storstad i Europa. Behövde du söka information på nätet för att hitta svaren?

– Nej, jag kunde svara på alla frågorna ändå, så pass fotbollsintresserad är jag...

Du kunde även välja flygbiljetter till Manchester, London och Paris men valde Milano i din motivering för att din flickvän gillar Inter. Håller du på laget själv?

– Ja. Inter har alltid varit laget favvolaget närmast hjärtat, sedan när Zlatan kom dit och gjorde succé blev det ännu bättre, grädde på moset.

Nu vill du förstås att Zlatan stannar i laget till varje pris till hösten. Tror du att han gör det?

– Ja, det beror väl på hans knäskada om han spelar i september-oktober när jag åker dit men jag hoppas verkligen det. Får han vila efter EM så hoppas jag definitivt få se honom live, jag tror inte att han byter klubb i alla fall.

Har du varit i Milano förut?

– Nej, det ska bli kul att se dem live för första gången. Fotbollssöndag på tv ser jag alltid dem på. Helst skulle man ju vilja se derbyt mot Milan om det passar men det är önsketänkande... vi får se när spelprogrammen kommer.

Den som har lite koll på sportfrågor och gillar att resa gör klokt i att klicka in via blålänken intill och delta i veckans tävling. Sportchansen delar ut två flygbiljetter till en storstad även denna vecka.

FAKTA

Vinnande tävlingsbidraget

Tusentals läsare skickade in svar på tre tävlingsfrågor och slogan för varför just de skulle vinna flygbiljetter till London, Manchester, Paris eller Milano. Hossein Khosravi vann. Här är hans formulering:

”Min tjej är Inter-tokig så jag vill ta henne till världens häftigaste stadion Guiseppe Meazza”.