Dream Team tillbaka – med slutspelsspecial

SPORTBLADET

Äntligen är det dags igen.

Lagom till slutspelet drar Sportbladets managerspel Dream Team igång.

– Har man gillat Dream Team tidigare så gillar man det här, säger projektledare Pär Andersson.

Foto: bildbyrån
HV:s Johan Davidsson kan bli en av slutspelets stora poängplockare.

I samma ögonblick som domarna släpper pucken för den första kvartsfinalomgången klockan 19.00 på tisdag går starskottet för Sportbladets succéspel Dream Team.

Managerspelet där Sveriges mest hockeykunniga amatörexpert ska tas ut.

– De som har spelat Dream Team kommer att känna igen sig. Så de som gillar det kommer gilla det här, säger Pär Andersson.

– Och det är ju jäkligt roligt med slutspel, då kan man välja vilka man tycker är bäst och verkligen tror på och ha deras spelare i sitt lag.

Gratisbyten

Precis som tidigare går det ut på att få lagets värde så högt som möjligt. När spelarna gör bra saker på isen, ökar de i värde, vilket också ökar lagets värde. Vinnaren är den vars lag har högst värde när tävlingen är slut, den 19:e april.

Det finns dock en del ändringar till denna tävling. Den största är att de bytena man vill göra inte kostar några transferavgifter. I stället får man ett visst antal gratisbyten att utföra i den mån man vill.

– Ifall man går all in på sitt favoritlag och de åker ur, då kan det bli så jäkla dyrt att byta spelare och därför har vi tagit bort den kostnaden, för att kunna vara med även om ens favoritlag går bort, säger Andersson.

Noterbart är att det går att anmäla sitt lag redan nu och genomföra fria byten innan spelstopp.