Här är fem heta allsvenska fynd

Här är Oskars lag i Drömelvan.
SPORTBLADET

Svårt att hitta rätt spelare i Drömelvan? Smackat in Hysén, Bangura och Ranegie för halva transferkassan i din 3-4-3-uppställning?

Lugn. Här plockar Sportbladets Oskar Månsson ut fynden som gör att du fixar det ändå.

Lämna in ditt lag här.
Tränare

Pelle Olsson, Gefle 2,7 miljoner

Är i princip så billig man kan bli. Visst kan det dippa lite i höst för Gefle – som bara förlorat två(!) matcher efter halva serien – men vill du ha en riktig budgetlösning på bänken så är Pelle fin.

Målvakt

Pa Dembo Touray, Djurgården, 3,7 miljoner

Här borde man kanske förespråka en lugn och trygg-i-långa-loppet-målvakt men jag väljer Dembo trots att Dembo är Dembo. Djurgården är hur tajta som helst just nu. Känns som ett fynd.

Försvarare

Niklas Backman, AIK, 2,7 miljoner

Andreas Alm har styrt upp en fint fungerande defensiv där den välsynkade fyrbacklinjen får hjälp av ett tillbakadraget innermittfält. Backman, den mest givna försvaren, är given även här.

Mittfältare

Mervan Celik, Gais, 4,5 miljoner

Nej, 4,5 miljoner är inte särskilt billigt för en mittfältare men så länge Celik fortsätter att dundra in mål får han en plats alla dar i veckan. Är du är riktigt fattig? Testa Mutumba för 2,5 mille.

Anfallare

Alvaro Santos, Gais, 3,6 miljoner

Lågt värderad. Mycket talar för att radarpartnern Wanderson (åtta assist) snart är borta men Santos kan säkert fortsätta att producera även utan sin brassekompis. Värd en chansning.

Sportbladet