Här har Zlatan och Helena hittat hem

Uppgifter: Bostadsjakten över – svenske stjärnan flyttar till Yvelines

Foto: SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.
SPORTBLADET

PARIS. Tre månaders jakt är över.

Nu har Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger äntligen hittat en bostad utanför Paris.

Familjen slår ner bopålarna i samhället Yvelines nära PSG:s träningsanläggning, skriver flera franska medier.

I mitten av juli började jakten på en ny bostad i Paris för familjen Ibrahimoivc/Seger, och för ett par veckor sedan såg paret ut att ha hittat sitt drömboende.

Men när hyresvärden till huset i lyxområdet Villa Montmorency fick veta att det var PSG:s nye stjärnvärvning som skulle flytta in höjde han hyran, och Zlatan och hans familj hoppade av projektet, enligt Le Parisien.

Då hade Zlatan och hans sambo Helena Seger, som är den som varit mest aktiv i bostadsjakten, tittat på ett 80-tal lägenheter i Paris. Exteriört gärna charmigt parisiskt och inbördes vitt, toppmodernt och minimalistiskt, med en maxhyra på 25 000 euro i månaden har varit ledorden när familjen letat boende och nu, tre månader senare, har man äntligen hittat ett hem uppger radiostationen France Bleu.

Det är till Saint Germain-en-Laye, som ligger i Yvelines, i närheten av Versaille och därmed nära PSG:s träningsanläggning Camp des Loges, som Zlatan Ibrahimovic, Helena Seger och parets två barn Maximilian, 6 och Vincent, 4, kommer att slå sig ner, skriver skvallersajten Purepeople.