Benitez: ”Jag är lite frustrerad”

Fansen fortsätter hånen – och hyllade Di Matteo

SPORTBLADET

Det fortsätter att blåsa kallt för Rafa Benitez.

Efter 0–0 mot Fulham blev Chelsea-managern utbuad på nytt av den uppretade hemmapubliken på Stamford Bridge.

– Jag är lite frustrerad, säger spanjoren.

Rafael Benitez har inte fått någon smekmånad på sitt nya jobb. När spanjoren efterträdde Roberto di Matteo var protesterna högljudda och i premiärmatchen, som slutade 0-0 mot Manchester City, buades han ut på hemmaarenan Stamford Bridge.

I går upprepades historien, både sett till resultatet och reaktionerna från läktarna: den mållösa matchen mot Fulham föll inte publiken i smaken.

”Måste göra det bättre”

– Jag är lite frustrerad. Laget är välorganiserat och skapar chanser mot ett lag som jobbar hårt och gör det bra. Vi går framåt och gör det bra, men vi måste göra det bättre, säger Benitez.

Enligt Sky Sports skanderade hemmafansen ”You’re not welcome here” och ”We want our Chelsea back” i riktning mot klubbägaren Roman Abramovich.

Tung svit

Chelsea har nu sex matcher i följd utan vinst i Premier League.

– Det är så många matcher. Vi måste börja använda hela truppen. Förhoppningsvis så börjar vi spela bättre säger Benitez.

För att göra det hela ännu värre vann både Manchester United och Manchester City i går. United slog West Ham på hemmaplan efter ett tidigt mål av Robin van Persie medan Manchester City besegrade Wigan på bortaplan med 2–0 efter att Mario Balotelli och James Milner skjuit in varsitt mål.