OS-stjärnan letar hustru i dokusåpa

Ryan Lochte: Tufft att vara olympier med allt kändisskap

SPORTBLADET

Ryan Lochte vet hur man simmar hem OS-guld – men han behöver hjälp med att hitta en hustru.

Därför börjar hans nya dokusåpa snart att sändas, där han letar efter en livspartner.

– Det är tufft att vara olympier med allt kändisskap, säger Lochte till USA Today. 

Han är en av de allra största stjärnorna inom simningen. Amerikanen Ryan Lochte knep fem medaljer vid sommarens OS, varav ett guld. Totalt har det blivit fem OS-guld för Lochte, som vann sitt första redan 2004 i Aten. 

Framgångsrik i bassängen med andra ord. Fullt lika framgångsrik har kärlekslivet inte varit. Därför tar han nu hjälp av en egen dokusåpa. "What would Ryan Lochte do" börjar sändas i USA den 21 april och Lochte hoppas att han ska kunna hitta en flickvän, som han sedan kan gifta sig med.

– I det här programmet kommer jag att gå på dejter. Huruvida det fungerar eller inte antar jag att vi får vänta och se. I programmet, säger Lochte till USA Today.

”Vill hitta den perfekta personen”

– Jag vill hitta den där perfekta personen att spendera resten av mitt liv med. Det är tufft att vara olympier med allt kändisskap. Det är svårt att hitta någon att lita på, att dela livet med, fortsätter Lochte.

Lochte berättar även för USA Today att kvinnor brukar komma fram till honom och flirta hejdlöst. 

– Det finns kvinnor där ute som kommer fram och säger "Herregud, jag vill ha ditt barn. Jag vill gifta mig med dig". Kvinnor som jag aldrig träffat tidigare. Det är fint, och roligt, säger han. 

Lochte verkar sugen på att se vad dokusåpan kan resultera i vad gäller hans kärleksliv. Någon som inte är lika förtjust är Lochtes tränare Gregg Troy.

– Han ringer mig hela tiden och skriker på mig. Han har hotat att sparka mig från laget, och bett mig att gå någon annanstans, säger Lochte. 

ARTIKELN HANDLAR OM